Laboratorium

Vi formulerer og producerer moderne og effektive kosmetik og medicinsk udstyr med høje standarder for kvalitet, sikkerhed og respekt for miljøet. Rensemidler, hudpleje, hårpleje, toiletartikler og dufte; for alle distributionskanaler: Large Scale Retailers, Apotek, Parfumer, Professionel Kosmetik til Æstetikere, Herbalist, Frisører og Selektive Niche Markets. Vi tilbyder vores kunder komplet service: identifikation og positionering af de nye produkter på markederne, der understøtter dem for at nå deres succes.

 

Fra pakkeforskning til oprettelse og lancering af et produkt er vi i stand til at garantere en fuld service. Vi udvikler formler af høj kvalitet med det nyeste inden for aktive ingredienser. For at understøtte en stadig mere "grøn filosofi" -orienteret efterspørgsel på markedet fremstiller vi produkter med de mest bæredygtige processer, naturlige ingredienser og aktivstoffer, og det er mere bæredygtige.

 

Vores specialisering inden for kosmetikindustrien giver os mulighed for at skabe et bredt udvalg af produkter fra den fantastiske "wow-effekt", der endnu ikke er på markedet, rig på aktiv generation med meget sensoriske teksturer, der blander videnskab og kreativitet. Ved afslutningen af hvert projekt tildeles der et teknisk dossier med alle specifikationer og dokumenter til registrering på udenlandske markeder.

 

Kvalitet er en konstant forpligtelse, bekræftet af de valg, der karakteriserer hele produktionsprocessen fra de indledende faser.

 

Kvalitetskontrollaboratoriet foretager analyser gennem hele produktionsprocessen: fra råvarer til halvfabrikata, helt til færdigt produkt. Formålet er at sikre et højt produktkvalitetsniveau gennem opmærksom overvågning af de kemisk-fysiske og mikrobiologiske parametre.

 

Dette mål opnås både ved overvågning af procesdokumentationen (analysecertifikater, tekniske sikkerhedsdatablade for råmaterialer, datablade osv.) Og gennem instrumentanalyse.

 

Fyldning og emballeringHele emballageområdet er klimastyret med PVC klinkegulve og vægge og møbleret med AISI304 ståltællere.

 

Det udstyr, vi har, omfatter:

 

  • Halvautomatiske fyldstoffer til både væsker og viskøse væsker
  • Automatiske varmluftsrørlukkere til PE og AL rør med effektiv produktion af 1.200 rør pr. time
  • Manuel tættere til aluminiumsrør
  • Inkjet markører arrangeret på semi-automatiske linjer
  • Automatisk mærker til både cirkulære og forreste / bageste sektioner
  • Manuel labeller til cirkulære sektioner
  • Manuel stansemaskine til batchnummer
  • Varmekrympemaskiner