CELLUDREN (250mL bottle)

CELLUDREN (250mL bottle)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

CELLUDREN (250 ml flaske)
Aktive ingredienser pilosella, forskoline
Indikationer let overvægt
Resultat synligt inden for en måned


Homecare supplement

Model/Varenr.: MST006
Lagerstatus: På lager

CELLUDREN


Adjuverende kaloriefattig diæt


 

Glykæmisk indeks 

Et et benchmark som vi måler den hastighed fødevarer øger blodsukkeret med, et højt indekt er et symptom på en højt glykæmisk respons der er associeret med en øget risiko for fedme.

 

Thermogenese 
Er en særlig metabolsk proces som består i organismens varmeproduktion, specielt i muskel- og fedtvæv.

Graden ef termogenese varirer, sinden det er tæt forbundet med genetiske faktorer, som afgør mængen af "vævsbåren fedme"

 

En ubestridelig reduktion i fedtprocenten fra 5.53% efter 4 ugers anvendelse, og 15.6% efter 12 uger.

Undersøgelsen konkluderer at Celludren fremmer både tab a fedt og vægt.

 

Polyfenol, Sinefrine og koffein til at fremme thermogenese lipolyse
Synergieffekten mellem koffein og epigallocatechin i grøn te, og deres kombineret aktivitet fremmer og implementerer lipolyse og thermogenese, der favoriserer tab af overskydende fedt.

 

Sinefrin (også kaldet p-sinefrin eller phenylephrine, hvilket det adskiller sig fra rent kemisk grundet placeringen af en alkoholgruppe). Det er et planteekstrakt der findes i citrusfrugten aurantium, et stof der minder om ephedrin.

Sinefrin virker på kroppens fedt ved at aktivere liposyse (nedbrydningen og forbruget af fedt) og fremmer thermogenese (en stigning af de kalorier der forbrændes af kroppen). Denne blanding har fantastiske anorektiske egenskaber, og kan reducere appetiten.
 

Den grønne kaffe karakteriseres med et højt indhold af chlorigensyre, et effektivt anitoxidant der kan reducere absorbtionen af sukker fra tarmene og på samme tid øge hastigheden på forbrændingen ved at accelerere den proces der forbrænder den opbevaret fedt i vores krop.

 

Rig på antioxidanter, det virker endda til at det indeholder en mængde der er 4 gange størrende end den mest kendte og mest populære grønne te.

 

Hieracium pilosella har en god virkning på at ophobning af vand, med dets diuretiske virkning, der oversættes til en direkte stimulation af nyrerne for at fjerne affaldsprodukter fra forbrændingen (natrium, chlor, urinsyre og affald fra kvælstof).

 

Takket være denne virkning, er drænage af pilosella nyttig i behandlingen af de problematiske fedtdepoter og væske, og fremmer elimineringen af toksiner, bidrager til nyrernes funktion, mobilisering af overskydende væsker og eliminering af salte der er fanget i vævet. Derudover, fremmer diuretiske virkning, med øgningen af urinstrømningen kontrollen af andre sygdomme såsom let hypertension, hvor en reduktion af kropsvæske resulterer i en reduktion af blodvolumen, og dermed det vaskulære tryk, men også renal calculi.

 

Den diuretiske aktivitet af pilosella ekstrakten er testet i præ-kliniske undersøgelser, hvilket viser dets effektivitet ved en øgning af urinmængden og den mængde af natrium den indeholder. Pilosella anerkendte også evnen til at fremme ekskretionen af galde (har en choleretisk og cholagolsk virkning), hvilket hjælper til at afgifte leveren og hjælper med at rense blodet for overskuddet af animalsk fedt fra kosten.

 

Grøn te forbedrer forbrændingen, reducerer fedtet i blodet og kolesterol, reducerer oppustethed, afgifter kroppen og undertrykker din appetit.

 

Hvodan anvendes det: Hæld en hætte med 25 ml i 500 ml vand og drik det, helst på tom mave.

 

Advarsel
Kosttilskud erstatter ikke en varieret kost. Det skal anvendes som en del af en kaloriefattig kost der er passende for at følge en sund livsstil med et sundt niveau af fysisk aktivitet. Hvis tilskudet andevendes i længere tid end 3 uger, bør du søge råd hos lægen.

 

Tag ikke mere end den anbefalede daglige dosis. Opbevar udenfor børn under 3 års rækkevidde. Det maksimale indtag af octopamine, som indeks for den naturlige tilstedeværelse af andre aminoer, er mindre en 1/8 af sinefrine.

 

Ved tilstedeværelsen af kredsløbssygdomme og/eller hypertension, bør du tale med din egen læge for du tager dette produkt. Vi anbefaler ikke at tage dette produkt under graviditet, amning og til personer under 12 år.

Flaske med 250 ml

Kunder der har købt dette produkt har også købt