IDEALWEIGHT (2 bottles 60 tablets e.a.)

IDEALWEIGHT (2 bottles 60 tablets e.a.)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

IDEALWEIGHT (2 flasker med 60 tabletter hver)

  • Aktive ingredienser sinetrol, forskoline
  • Indikationer svær overvægt
  • Resultater synlige efter en måned


Homecare supplement

Vægt: 0.1 kg.
Lagerstatus: På lager

IDEALWEIGHT


Kraftigt oralt vægttabssupplement


 

Forskolin er et ekstrakt fra 'Ayurvedic herb Coleus forskohlii. Det re-sensibiliserer cellereceptorerne ved at aktivere enzymet adenylat cyclase (adenosine monophosphate) og øger mængden af cyklisk AMP i cellerne. Cyklisk AMP bærer de essentielle signaler siden cellerne reagerer korrekt på hormonel stimulering. 

Cyklisk AMP er nødvendig for den intracellulære transmission af den hypotalmiske/hypofysenaksen og for feedback kontrol af hormonproduktion. 

Genskabe følsomheden i hypothalamus og de perifere receptorer der muliggør agile hormoner og bioenergiske faktorer til at arbejde med en øget effektivitet. Det er ikke nok at gendanne de korrekte hormonniveauer i kroppen, det er også nødvendigt at hormonreceptorerne er sensibiliseret og reagerer på stimulering.

 

Forskolin muliggør også at sænke det intraokulære blodtryk: Gentagne undersøgelser har vist dets effektivitet mod grøn stær. Andre nyttige effekter har også vist sig effektive i behandlingen af hypertension, astma, eksem, psoriasis og angina pectoris.

Forskolin stimulerer fordøjelsesenzymerne og forbedrer absorberingen af næringsstoffer i tarmen.

Nyere undersøgelser viser også stimuleringen af skjoldbrudskirtlens funktion, øgning af den basale metabolske rate, en signifikant øgning af lipolyse (hvilket ikke er overraskende siden det reguleres af cyklisk AMP) og det samme fald ses i fedtvævssyntesen. Derfor er forskolin blevet en af de mest anvendte "fedtforbrændere" siden ephedra er blevet taget af markedet.

 

Forskolin er en vasodilator. Blodgennemstrømningen er et vigtigt aspekt og forsømmes ofte i forbindelse med fedttab, siden blodet strømmer til fedtvævet, især med områder med fedt der er stædigt, og er vital for transporten af fedtsyrer i områderne hvor de kan blive forbrændet.

 

Polyphenols, sinefrin og koffein for at fremme thermogenese og lipolyse

Synergieffekten mellem koffein og epigallocatechin i grøn te har længe været kendt, og deres fælles virkning fremmer og implementerer lipolyse og thermogenesis samt favoriserer tab af overskydende fedt.  

 

Synephrin (også kendt som p-synephrine eller phenylephrine, fra hviket det adskiller sig kemisk grundet placeringen af en alkoholgruppe.) Det er et planteekstrakt fra frugten Citrus Aurantium, et stof der minder om ephedrin.
Synephrin virker i kroppen ved at aktiverer lipolyse (nedbrydningen og fortærringen af fedt) og fremmer thermogenese (en øgning af kalorier der forbrændes af kroppen). Denne blanding har gode anorektiske egenskaber og kan reducere appetiten.

 

Grøn kaffe er karakteriseret ved et højt indhold af chlorogensyre, et kraftigt antioxidant der kan reducere sukker absorbtionen fra tarmene og på samme tid øger forbrændingshastigheden ved at accelerere den proces vores krop anvender til at forbrænde fedt.

 

Rig på antioxidanter, og det ser endda ud til at det indeholder en mængde der er 4 gang større end den mest populære og kendte grønne te.
Hieracium pilosella er effektivt mod ophobning af vand grundet dets diuretiske virkning som overføres direkte til en stimulering af nyrerne til at fjerne affaldsprodukter fra forbrændingen ( natrium, chlorin, urinsyre og nitrogenholdigt affald). Takket være denne virkning, er drænage af pilosella nyttig i behandlingen af uskønne fedtdepoter og væske, og fremmer elimineringen af toksiner, hjælper nyrefunktionen, mobilisering af overskydende væske og elimeneringen af salt der ophobes i vævene.

 

Derudover, den diuretiske virkning, ved øgningen af urinproduktionen, fremmer kontrollen af andres sygdomme såsom let hypertension, hvor en reduktion af kropsvæskerne resulterer i en reduktion af blodets volumen, og dermed det vaskulære tryk, men også renal calculi. Den diuretiske virkning af ekstrakten fra pilosella er blevet testet i prækliniske undersøgelser, som demonstrerer dets effektivitet ved en øgning af urinmængden og den mængde natrium den indeholder.

 

Pilosella anerkendes også for dets evne til at fremme udskillelsen af galde og afstrømning (har en chloretisk effekt), hvilket bidrager til at afgifte leveren og med at rense blodet fra overskud fra en kost der er rig på animalsk fedt.

Grøn te forbedrer forbrændingen, reducerer fedt i blodet og kolesterol, reducerer oppustethed, afgifter kroppen og undertrykker din appetit.

 

Advarsel
Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Opbavar uden for rækkevidde fra børn under 3 år. Den makimale indtagelse af octopamin, i forhold til indeks med den naturlige tilstedeværelse af andre aminosyrer, er mindre end 1/8 i forhold til synephrin.

I tilfælde af tilstedeværelsen af kredsløbssygdomme og/eller hypertension, skal du tale med din læge for du anvender dette produkt. Vi anbefaler ikke at tage dette produkt under graviditet og amning og hos personer under 12 år.

 

Indeholder to flasker med 60 tabletter i hver flaske.

Kunder der har købt dette produkt har også købt