Needle Roll

Needle Roll

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

NEEDLEROLL
(1 æske = 1 needleroll håndtag + 2 needleroll recharges 540 nåle)

 

  • Fordel Ergonomisk håndtag til at facilitere needling proceduren
  • Indikationer Strækmærker anti-aldring, anti-hårtab
Model/Varenr.: NR005
Lagerstatus: På lager

NEEDLE ROLL 540


 

Skarp i rustfrit stål

 

Sterile engangshoveder, bestående af 540 mikro-nåle i rustfrit stål.

 

Needleroll540 hovedet, med dets 540 mikronåle, der gør det muligt at dække et større penetrationsområde på kortere tid og kan generere 1000 mikro-kanaler per kvadrat cm på 10 minutter, og øger dermed effektiviteten af proceduren væsentligt. 

 

Rustfrit stål er videnskabeligt bevist som værende guld-standarden af værktøjer til penetrering af huden. 

Både Needling Recharges og Needleroll540 hovederne kan anvendes med Motion device eller med Needle Roll håndtaget. Needling Recharges har den samme indgangsvinkel som subkutane nåle, mens Needleroll540 er diamantformet.

 

Beskyttelseskappen giver dig 100% beskyttelse mod mulige smittekilder.

 

Mesotech har frigivet dette engangssortiment for at reducere risici for infektioner ved genanvendelse af den samme needle roller. Alt sammen for en korrekt professionel etik.

 

Antal

Længde

Billede

540 pin

0.3mmVis

540 pin

0.5mmVis

540 pin

1.0mmVis

540 pin

1.5mmVis

540 pin

2.0mmVis

 

Skin Roller

 

Needleroll

Skin Needling er en regenerativ dematologisk teknik. Den kan sikkert udføres på alle hudfarver og typer. Der er ingen risiko for efterfølgende inflammeret hyperpigmentering. Dette er denne sikkerhedsfunktion der adskiller Skin Needling fra andre invasive procedurer til at behandle rynker og ar. 

Det er baseret på et enkelt princip: den normale helingsreaktion starter i det øjeblik der sker skade på vævet. Blodkomponenter invaderer skadesområdet, og blodpladerne får kontakt med den ekstracellulære matrix.

 

Denne kontakt trigger blodpladerne til at frigive koagulationsfaktorer, essentielle vækstfaktorer og cytokiner. Når skades stedet er renset, migrærer fibroplasterne ind i skadesområden og producerer og afgiver ny ECM. Den nye kollagen matrix bliver herefter tværbundet og organiseret i den sidste remodelleringsfase, som kan fortsætte i op til 12 måneder efter skaden opstår.


Skin Needling med en skin roller producerer hundrevis af bitte små skader på huden. Hver lille skade trigger den normale helingsproces i huden og ved gentagne behandlinger opbygges nyt kollagen gradvist og udfylder dermed de dybe ar og linjer. 

Nålelængde og praktisk applikation med 0.5 mm nåle. Generisk regenerativ ansigtsstimulering reducerer tegn på photo-aging og ansigtsrynker (bløde rynker)

  • Med nåle fra 1 mm
  • Generisk regenerativ ansigtsstimulering
  • Reduktion af rynker
  • Reduktion af strækmærker
  • Reduktion af unormal pigmentering
  • Reduktion af ar
  • Reduktion af porøsistet
Custom Code 9018321000

Kunder der har købt dette produkt har også købt