MESO  MICROLIFTING MODUL (Pakke med 10 moduler)

MESO MICROLIFTING MODUL (Pakke med 10 moduler)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

MESO MICROLIFTING MODUL (Til MESO POWER DEVICE MS-3)
  • Pakke med 10 sterile moduler

  • Med MESO MICROLIFTING MODUL er det muligt effektivt at behandle alle områder af huden med hyaluronsyre eller mesoskinline® meso-cocktails.

Model/Varenr.: E-MM0002
Vægt: 0.055 kg.
Lagerstatus: På lager

MESO MICROLIFTING MODUL (Til MESO-POWER-DEVICE MS-3)

Med MESO MICROLIFTING MODUL  er det muligt at behandle alle områder af huden effektivt med hyaluronsyre og mesoskinline® meso-cocktails

Modulet består af en plastplade med 18 stimuleringspunkter, som aktiverer hudens øverste lag (epidermis) på en mild og effektiv måde.

 

Dette er et specielt modul til non-invasiv mesoterapi, som bruges i ansigtet, på kroppen og i hovedbunden.

 

De 18 stimuleringspunkter indsluser aktive mesoskinline® meso-cocktails i huden, hvorved der skabes naturlig cellefornyelse.

 

Cellefornyelse efter non-invasiv mesoterapibehandling medfører opstramning af huden, forbedring af hudens udseende, reducering af rynker og hudens ujævnheder, aktivering af blodcirkulationen omkring hårsække ved mesoterapi mod hårtab. 

 

Når man fører MESO MICROLIFTING MODULEet hen over huden, aktiveres hudens egen naturlige helingsproces. Under helingsprocessen dannes der mere kollagen og elastin, som får huden til at blive mere spændstig. 


Huden er dermed modtagelig for aktive anti-aging-ingredienser, der tilføres fra de forskellige mesoskinline® meso-cocktails.

 

Behandling af huden med MESO MICROLIFTING MODUL kræver ingen bedøvelse og medfører ikke synlig heling eller skorpedannelse, hvorfor der ingen risiko er for ar eller hudskade. Selv sart hud tåler non-invasiv mesoterapibehandling med dette modul. 

 

 

 

 

Custom Code 90183210
Beskrivelse Tubular metal needles, used in medical, surgical, dental or veterinary sciences

Kunder der har købt dette produkt har også købt