Hygiejnemoduler PL-1000 & PL-2000

Nålemoduler til Permanent Makeup & Dermaterapi

Køb LaBina’s patenterede hygiejne modulsystem® hos Mesotech

Opfylder EU-direktivet, da nålen altid trækkes ind i dysen når den ikke benyttes. Dette formindsker risikoen for kontaminering.Mere information om EU-kravene, findes blandt andet i en artikel af Professional Association for Health Services og Velfærd. (BGW magasin udgivelser, udstede 3/2010, Internet: www.bgw-online.de)

 

Kompromisløs sikkerhed med vores LaBina Hygiejne moduler
Uafhængige undersøgelser har vist, at luftturbulens, forårsaget af de hurtigt bevægelige dele i håndstykker uden beskyttelse mod farve tilbageløb, udgør en potentiel smitterisiko.

 

Fordele ved LaBinas Pigmenteringsmaskiner og hygiejnemoduler. 

  • Mange af de sædvanlige pigmenteringsmaskiner der er på markedet i dag, er ikke optimalt egnet til en hudvenlig og den kunstneriske permanent makeup pga deres høje vibration i håndstykket, sparsomt udvalg af nåle og svag motor. En annerkendt tysk producent af medicinsk udstyr MT Derm har udviklet LaBina pigmenteringsmaskiner og hygiejne moduler, som giver overlegen sikkerhed med hensyn til sterilitet.
  • På imponerende kort tid bliver pigment lagt i huden, da nålen i vores hygiejne moduler forlader huden meget hurtigt, efterlader jævn pigmentering, hvilket gør behandlingstid kortere og helingsproces hurtigere.

 

  • Vores hygiejnemoduler passer til vores LABINA håndstykker og andre håndstykker. Hvis du er usikker på, om vores hygiejne-moduler passer på dit håndstykket, hjælpe vi dig gerne eller giver dig et gratis modul til test.

 

 

Se vores MESO hygiejnemondul her