Microblading kursus. Basic eller advanced Masterclass

Microblading kursus. Basic eller advanced Masterclass

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

Vore kurser, undervisning, produkter samt distribution overholder alle regler, retningslinjer og lovgivning fra: 
Sundhedsstyrelsen (jf. autorisationslovens § 74). Lægemiddelstyrelsen, EU og CPD.
Vores undervisning og kurser er de eneste i Skandinavien der er CPD Globalt Certificerede og akkrediterede.


Om LaBinas Microblading Kursus

LaBinas Microblading kursus, også kendt som 3D øjenbryn kursus, kræver et vist kendskab til arbejdet med hud og permanent makeup. Hos LaBina kan du derfor vælge imellem to typer kurser, alt efter hvor meget erfaring du har med i bagagen.

 

Avanceret Microblading Kursus Basis

Her får du et grundigt basiskursus i avanceret Microblading. Et 3D øjenbryn kursus på fire uger. Der er to kursusdage hos LaBina med 14 dages mellemrum, efterfulgt af en eksamensdag efter fire uger. Du finder os øst fra Vejle, tæt på E45. Ugerne imellem kursusdagene skal du træne de tillærte teknikker derhjemme, hvilket skal dokumenteres med før- og efter-billeder. Efter den fjerde uge falder eksamen, som er mundtlig og evaluerende. Frokost er inkluderet på begge kursusdage, samt på eksamensdagen. Derudover stilles der snacks, kaffe, te, vand og frugt til rådighed til fri afbenyttelse.

 

 • På den første kursusdag får du en introduktion til de avancerede teknikker og modtager ligeledes kompetent vejledning i valg af nåle og pigmenter. Udover den teoretiske del, igangsætter vi også det praktiske arbejde med øvelser på papir og kunstig hud. Afsluttende udleveres hjemmeopgaver som skal laves inden næste kursus dag.

 • På kursets anden dag, arbejdes der praktisk med microblading både på kunstig hud, men også på modeller • Den sidste kursusdag er eksaminationsdagen.

 

 

Microblading Masterclass

Har du allerede en del erfaring med microblading, anbefales du i stedet LaBinas Masterclass kursus i Microblading. Det er målrettet kursisten, der gerne vil videreudvikle sine teknikker, og have ny inspiration til fremtidigt arbejde med microblading. Dette kursus varer én dag og indeholder: Introduktion til avanceret teknik, rådgivning omkring valg af nåle og pigment, opvisning af fuld behandling samt øvelser på øve-måtte og model. Dagen afrundes med evaluering.

 

 

Jeg synes Microblading masterclass var enormt grundig gennem gået. Super god undervisning, opvisning på model, så det var nemt at gå til egen model. Fantastisk dygtig og sød underviser. 

Anne Mette Schultz fra Hairværk

 

Kære Aleksandra! Jeg er 100% tilfreds med min masterclass ❤️ 1000 tak fordi du brugte god tid til at forklare og vejlede mig ❤️ Jeg synes at du er meget grundig perfektionistisk og du giver dig god tid til at svare på alle spørgmål...Jeg er stille roligt begyndt at have modeller til optegning af bryn...synes det er gået rigtig fint og er rigtig glad for pigmeterne ❤️  

Shahnaz fra Microblading Kbh

 

 

På begge kurser får du udleveret følgende startkit:

 

 • 10 stk aftercare
 • En optegningsblyant
 • 9er,11ér 0g 11er microblading blades (75 stk. i det hele)
 • Golden ratio divider (i metal, fleksibel)
 • 2 pigmenter til microblading
 • En acryl Microblading pen holder (og pigmentkop holder)
 • Prof. Microblading pen
 • Kosmetiktaske
 • Hygiejnemaske
 • DVD

 

Dit startkit er inkluderet i prisen. LaBina serverer derudover frokost på kursusdage, hvilket også er inkluderet i prisen. Der serveres oftest kød eller fisk samt en lækker salat. Te, kaffe og snacks står til rådighed på alle kursusdage.

Underviser:

Uanset om du vælger LaBinas basis microblading kursus eller vores masterclass kursus, undervises du af Aleksandra Kjaersfeldt. Hun har, ud over at have haft egen klinik i mange år, et hav af master-uddannelser indenfor avanceret permanent makeup og hudbehandlinger. Aleksandra er blandt andet uddannet mesoterapeut, anti-age terapeut, dermatolog, mikropigmentist og eyelash extension tekniker.

 

Den erfaring gør Aleksandra Kjaersfeldt til en ekspert indenfor skønhedsbranchen. Du vil opleve en underviser, som forstår at tale i øjenhøjde med sine studerende. Et menneske der elsker at undervise, og som altid møder sine kursister med stor åbenhjertelighed. Som kursist er du derfor i de bedste hænder både teoretisk, praktisk og menneskeligt. 

 

Efter eksamen er du i øvrigt velkommen til at vende tilbage til Aleksandra, hvis du har yderligere spørgsmål til microblading. Spørgsmål besvares som regel indenfor 24 timer. Derudover inviteres du også til at deltage i en observations-dag - indenfor 12 måneder efter endt eksamen. Den dag kan du observere Aleksandra arbejde og få svar på nye spørgsmål. Som din erfaring vokser, vil du også opdage vigtigheden af løbende sparring med kompetente kollegaer. Hver eneste kunde er forskellig, derfor kan man ikke forvente, at kunne løse alle opgaver problemløst. Kundens tilfredshed bør imidlertid altid være i centrum for dit arbejde med microblading og permanent makeup. Derfor er det bedre at anbefale en anden mikropigmentist, hvis du er i tvivl om du kan imødekomme kundens ønsker. Sammen er vi stærkest – også på tværs af skønhedsklinikkerne. Det er i hvert fald Aleksandra Kjaersfeldts klare holdning. 

Basisuddannelse i Advanced Microblading:

Kr.16.950,- eksklusiv moms. Inklusiv startkit.

Du spare kr. 1.743,- eksklusiv moms på startkit.

 

Masterclass kursus i Advanced Microblading:

Kr. 7.950,- eksklusiv moms. Inklusiv startkit.

Du spare kr. 1.743,- eksklusiv moms på startkit.

 

Vi tilbyder finansiering op til kr. 40.000, rentefri i 12 måneder. Se her

Yderligere oplysninger:

 Se vores kursusplan for alle uddannelser:

 Klik her  

 Har du spørgsmål, vil du ringes op, eller vil du tilmelde dig kurset, kan du skrive til os her:Klik her
Titel Type Størrelse Download
PDF 0.00B Download

Kunder der har købt dette produkt har også købt