Permanent Makeup Uddannelse

Permanent Makeup Uddannelse

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

Vore kurser, undervisning, produkter samt distribution overholder alle regler, retningslinjer og lovgivning fra: 
Sundhedsstyrelsen (jf. autorisationslovens § 74). Lægemiddelstyrelsen, EU og CPD.
Vores undervisning og kurser er de eneste i Skandinavien der er CPD Globalt Certificerede og akkrediterede.


LaBinas Permanent Makeup Uddannelse

Der er mange gode grunde til at vælge Labinas uddannelse i permanent makeup. Ud over at behandlingerne i stigende grad efterspørges, er det også et kunstfærdigt håndværk der inspirerer. Det handler langtfra kun om det ydre, når du arbejder med permanent makeup. Som mikropigmentist gør du måske hverdagen lettere for dine kunder, eller hjælper dem med at genvinde selvtillidheden efter et længere sygdomsforløb. Der er ligeså mange forskellige årsager til at få lavet permanent makeup, som der er mennesker. Derfor er arbejdet som mikropigmentist et ansvarsfuldt og vigtigt erhverv. Hos LaBina er vi os det store ansvar bevidste. Derfor undervises du kun af veluddannet personale, og vi bruger og sælger kun udstyr og tilbehør der er godkendt af EU og Miljøstyrelsen. Kvalitet, professionel service og smukt udført permanent makeup er din vej til succes.

 

 

Jeg kan fortælle, at jeg har været i Aleksandras hænder i 6 uger på hendes basis permanent makeup kursus. Hun er super dygtig, og jeg kan varmt anbefale hende. Hun er altid glad og undervisningen er i top.

Vivi Eliassson fra Beauty and nails by sandi

 

Jeg kan varmt anbefale Aleksandras permanent makeup basisuddannelse. Træningen er i høj kvalitet og meget professionel. Aleksandra er en fantastisk underviser, som møder én på det niveau man er på og roligt, men hurtigt og meget effektivt, guider dig til et højere niveau. Jeg havde ikke nogen tidligere erfaringer med PMU, så hun startede fra bunden med mig. Hendes tålmodighed og venlighed mod mig var fantastisk. Det her er helt sikkert et af de bedste undervisningsforløb jeg har været på.

Nikola Samson Kristoffersen fra Caronlab APS

 

Super godt basis kursus, godt opbygget med teori og arbejde på modeller. Jeg er vild med Labinas produkter - virkelig god kvalitet, der giver mig tryghed.

Malene Petersen fra Hair2you

Beskrivelse af uddannelsen

Uddannelsen permanent makeup basis henvender sig til alle, der ønsker at prøve kræfter med en ny, kreativ fagdisciplin. Uddannelsen er fordelt over 6 uger, og lægger et stabilt fundament for fremtidigt arbejde med permanent makeup. Du optrænes udførligt i kundepsykologi, samt i de tre mest grundlæggende typer behandlinger: bryn, læber og eyeliner. Vores studerende har ofte erfaring fra kosmetologbranchen, men det er ikke en nødvendighed for at kunne tage vores uddannelse permanent makeup basis. Du skal imidlertid medberegne rigeligt med tid til øvelser. Det at uddanne sig indenfor klassisk mikropigmentering kan sammenliges med at lære at skrive. Det tager flere års øvelse at blive en dygtig mikropigmentist. Det skal du imidlertid ikke lade dig skræmme af - En permanent makeup uddannelse er enormt inspirerende både fagligt, kreativt og menneskeligt. LaBinas permanent makeup uddannelse basis stiller krav til dine motoriske og kreative evner. Derfor er det en fordel, hvis du har erfaring med at tegne. Vi har imidlertid haft flere elever som har brilleret, selvom alt skulle læres fra bunden. Det afhænger i sidste ende af den enkelte studerende, og af den tid du afsætter til træning. Vi oplever heller ikke, at alder er en begrænsning. Vi har studerende i mange forskellige aldre på uddannelsen permanent makeup basis. 

 

Basisuddannelsen i permanent makeup består både af en teoretisk og praktisk del. Inden uddannelsen starter, modtager du en teorimappe, hvis indhold løbende gennemgås på studiet. Hertil benyttes bl.a. PowerPoint. Du modtager ligeledes en læseplan, så du kan forberede dig fra gang til gang. Alt sammen nemt og overskueligt. Hos LaBina tager vi os derudover altid tid til den enkelte studerende. Vores undervisningshold består derfor kun af to til tre studerende. Vi hjælpes ad, så alle får lært det de skal inden eksamen.  Under uddannelsen skal du øve dig på papir og kunstig hud – både på undervisningsdage og derhjemme. Du får også et indgående kendskab til det udstyr, der bruges til permanent makeup. Her er det vigtigt at tilføje at uddannelsen permanent makeup basis kræver, at du har dit eget udstyr. Du kan købe forskellige startpakker hos LaBina. Herved sikres du det bedste udstyr i branchen til favorable priser. Alt det tilbehør som benyttes under uddannelsesforløbet og til eksamen er inkluderet i prisen.  Et vigtigt emne i undervisningen hos LaBina er kundepsykologi. Forventningerne til en uddannet mikropigmentist er høje, hvilket er meget forståeligt, eftersom permanent makeup er en dyr behandling, og fordi det udføres på kundens ansigt. Det handler ikke kun om det ydre, men også om kundens selvtillid og selvværd. Du skal derfor forstå kundens tankegang, håndtere deres bekymringer respektfuldt og slutteligt nå et resultat som behager kunden. På LaBinas uddannelse permanent makeup basis bruger vi derfor en del tid på at ruste dig i forhold til den fremtidige kundepleje - både i undervisningen og til eksamen. 

 

Selve undervisningen foregår hos LaBina som ligger øst for Vejle, lidt udenfor byen. Der er gratis parkering og nem adgang til E45. Undervisningslokalerne består af et behandlingsrum, hvor de studerende kan se underviseren udføre behandlinger på rigtige kunder. Derudover er der et klasselokale hvor teorien gennemgås, samt et ekstra rum med kosmetolog-brikser til praktiske øvelser.  Der serveres frokost på undervisningsdage, hvilket er inkluderet i den samlede pris for uddannelsen. 

 

Uddannelsens forløb & opbygning

Uddannelsen Permanent Makeup Basis strækker sig over 6 uger. Der er én fast undervisningsdag om ugen, som både indeholder gennemgang af teori samt øvelser. Den teoretiske gennemgang foregår før frokost, og det praktiske øvelsesforløb ligger efter frokost. Frokosten består af enten kød eller fisk serveret sammen med en lækker salat. Derudover stiller LaBina kaffe, te, vand og snacks til rådighed på alle undervisningsdage. Der er ikke andre planlagte pauser ud over frokostpausen - andet end dem du tager efter behov. Rygning er tilladt på vores udendørsarealer.

 

Efter én dag med undervisning hos LaBina, fortsætter du arbejdet derhjemme resten af den pågældende uge. Denne opbygning gør det muligt for vores studerende og kursister at drive virksomhed, eller arbejde ved siden af studiet. Det er dog helt centralt at den studerende stadig passer studierne, og øver motorikken igennem praktiske øvelser derhjemme. Vedligeholder man ikke træningen og studierne, vil ens udbytte af uddannelsen følgeligt blive forringet. Alle øvelser foregår både på papir og på kunstig hud – både på skolebænken og derhjemme. Papir, penne og kunstig hud er inkluderet i uddannelsesprisen og udleveres løbende efter behov. 

 

Ønsker du herefter at fortsætte på nogle af LaBinas mere avancerede kurser, kræver det at du har udført mindst 30 behandlinger indenfor hvert område inkl. opfyldninger. 

 

Det får du:

 

  • Du får: Certifikat (basisuddannelse i PMU), Diplom (Labina mikropigmentist) og det elektroniske vandmærke til dine billeder. 

 

Uddannelsesforløb fordelt på 6 uger:

 

  •  Uge 1 (1 dag) - Teorimodul: I uddannelsens første uge undervises i teori og begyndende praksis. I den forbindelse udleveres der også hjemmeopgaver, som gennemgås i fælleskab i den efterfølgende uge. 

 

  •  Uge 2 (1 dag) - Grundmodul 1 - Permanent Eyeliner. Vi træner ”Vippefortætning”(enkelt/dobbelt) og ”Bred eyeliner”. Midlertidigt bevis udstedes. Hjemmeopgaver udleveres.
     
  •  Uge 3 (1 dag) - Grundmodul 2 - I uge tre er permanente bryn på skoleskemaet. Du lærer at lave Hairstroks og Hairstrokes med ekstra skygge/shading, hvilket igen kræver træning, træning og atter træning.

 

  •  Uge 4 (1 dag) - Grundmodul 3 - I uge fire tager vi fat i permanente læber, som umiddelbart er den mest krævende af de tre discipliner. Her trænes du i naturlig læbekontur med skravering og fuldfarve / volumen lips.

 

  •  Uge 5 - Hjemmeforberedelse til eksamen. Efter fjerde uge indledes et længere eksamensforløb. I uge fem skal du derfor arbejde hjemme. Du skal øve de tillærte teknikker og løbende sende før-og-efter fotos af arbejdet til din underviser. Mindst fire billeder af bryn, tre af læber og tre af eyeliner – helst af personer med forskellige hudtyper og aldre.

 

  •  Uge 6 (1 dag) - Praktisk og teoretisk eksamen.  I uge seks eksamineres du i teori og praksis. Du skal medbringe eget udstyr ligesom på undervisningsdagene. Eksamen er mundtlig og ligger i tidsrummet mellem 10 og 16. På denne dag serveres der en frokostbuffet imellem 12-14 – du vælger selv hvornår det passer bedst. Først skal du lave behandlinger på dukker og levende modeller. LaBina stiller tilbehøret til rådighed. Ofte har de studerende selv en bekendt, som de inviterer med som model til eksamen. Har du ikke det, sørger LaBina for at der er modeller til eksamen. Efter den praktiske del, spørger eksaminatorerne ind til teori, situationer med kunder og praktisk udførsel. Denne del tager ca. en time. Herefter kan du, såfremt eksamen er bestået, kalde dig mikropigmentist. Der udleveres et certifikat der bekræfter dette. 

 

Underviser:

Din Underviser

 

På de fleste af LaBinas kurser og uddannelser underviser Aleksandra Kjaersfeldt. En højtuddannet mastertræner i permanent makeup med egen klinik, og mange års erfaring indenfor branchen. Aleksandra er både certificeret mastertræner i permanent makeup og Eyelash Extensions, og kan i øvrigt kalde sig mesoterapeut, antiage-terapeut og mastertræner i dermaterapi/klinisk rynkereduktion. Slutteligt er hun selvfølgelig uddannet mikropigmentist med speciale i avanceret permanent makeup og laserterapi. Der er ikke det område indenfor permanent makeup, som Aleksandra Kjaersfeldt ikke har arbejdet med. Til trods for det er Aleksandra et ydmygt menneske, som altid møder sine studerende med stor begejstring og åbenhed.  

 

På uddannelsen i permanent makeup basis, har du derfor mulighed for at få svar på stort set alle spørgsmål indenfor permanent makeup. Efter endt uddannelse er du også meget velkommen til at holde kontakten til Aleksandra. Hun rådgiver altid gerne tidligere elever. Indenfor de første 12 måneder efter uddannelsen, tilbyder Aleksandra derudover en ekstra observationsdag, hvor du som tidligere studerende eller kursist, kan observere Aleksandra arbejde. I samme forbindelse får du også mulighed for at drøfte fagspecifikke spørgsmål med hende. Det har vist sig at være meget gavnligt – for når du efter endt uddannelse begynder at arbejde med permanent-makeup, møder du ofte helt nye problemstillinger, som er gode at drøfte med andre mikropigmentister. Erfaringen får dig ydermere til at stille mere præcise spørgsmål, som Aleksandra gerne svarer på efter bedste evne. 

 

For Aleksandra Kjaersfeldt er det vigtigt, at se andre mikropigmentister som kollegaer frem for konkurrenter – for når alt kommer til alt, bør det altid være kundens specifikke behov, som er det centrale. Står man derfor med en kunde med særlige behov, er det bedre at sende kunden videre til den rette mikropigmentist, end at ende med et slutresultat, som hverken du eller kunden er tilfreds med. Sammen opnår vi de bedste resultater, så lad os samarbejde og hjælpe hinanden.

Kursuspris:

 MODUL PRIS  
(Ekskl. moms)  
 Teorimodul - inklusiv bøger og materiale Inklusiv 
 Modul 1 ( Eyeliner)  Kr.   9.900,00  
 Modul 2 (Bryn)        Kr.   9.900,00  
 Modul 3 (Læber)     Kr.   9.900,00  
 Eksamen Inklusiv
 Vælges alle 3 grundmoduler fra start, ydes der en samlet rabat på:  Kr. - 6.200,00  
 Pris for hele basisuddannelsen ved valg af alle grundmoduler. Kr. 23.500,00  
   
Vi tilbyder finansiering op til kr. 40.000, rentefri i 12 måneder. Se her  

Yderligere oplysninger:

 Lær mere om voresuddannelseskoncept:

 Klik her 

 Find dit startkit: Bestil 30 dage før start

 Klik her 

 Kursusoversigt / kalender.  Grundmoduler, teorimodul og eksamen  Klik her 

 Se vores kursusplan for alle uddannelser:

 Klik her  

 Har du spørgsmål, vil du ringes op, eller vil du tilmelde dig kurset, kan du skrive til os her: Klik her

 

Modul 1-3 kan tages i valgfri rækkefølge.
Vælg de dage der passer dig bedst, men book i god tid. (Forbehold tages for plads på holdene)

 

MÅNED
2017

TEORI
MODUL

MODUL 1
Eyeliner

MODUL 2
Bryn

MODUL 3
Læber

EKSAMEN

Januar Fuldt booket Fuldt booket Fuldt booket Fuldt booket Fuldt booket
Februar Fuldt booket Fuldt booket Fuldt booket Fuldt booket Fuldt booket
Marts Fuldt booket
April Fuldt booket 24/4 26/4
Maj 2/5 Fuldt booket 10/5 Fuldt booket 15/5 Fuldt booket 22/5 Fuldt booket 8/5
Juni 6/6
Fuldt booket
12/6
Fuldt booket

19/6

Fuldt booket

26/6

Fuldt booket

5/6
Juli

3/7

Fuldt booket

5/7

Fuldt booket

17/7

Fuldt booket

19/7

Fuldt booket

August

21/8

Fuldt booket

24/8

Fuldt booket

28/8

Fuldt booket

30/8

Fuldt booket

14/8
September

18/9

(2 pladser tilage)

26/9 3/10

10/10

Fuldt booket

12/9

Fuldt booket

Oktober 9/10 16/10 23/10 31/10 1/11
November 2/11 3/11 20/11 27/11 21/11
December 11/12
Titel Type Størrelse Download
PDF 0.00B Download

Kunder der har købt dette produkt har også købt