Non-Laser kursus (Kombineret online undervisning og praktik)

Non-Laser kursus (Kombineret online undervisning og praktik)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

Online Non Laser kursus i fjernelse af tatoveringer og permanent makeup

Vore kurser, undervisning, produkter samt distribution overholder alle regler, retningslinjer og lovgivning fra: 
Sundhedsstyrelsen (jf. autorisationslovens § 74). Lægemiddelstyrelsen, EU og CPD.
Vores undervisning og kurser er de eneste i Skandinavien der er CPD Globalt Certificerede og akkrediterede.


Non Laser kursus i fjernelse af tatoveringer og permanent makeup

Arbejdet med permanent makeup kræver oftest et vist kendskab til laserbehandlinger. Kan du, som behandler, ydermere selv fjerne pigmentrester hos kunderne, står du af gode grunde endnu stærkere på markedet. Med laserbehandlinger kan du i den grad hjælpe dine kunder. Imidlertid er der en ny lovgivning på vej, som betyder, at selv professionelle behandlere fremover ikke må betjene en laser. Hos os tilbyder vi på nuværende tidspunkt et kursus i non laser behandling, som giver hurtige resultater på både kroppen og i ansigtet.

 

På vores Non Laser kursus lærer du både at fjerne pigmentrester fra ældre permanent makeup og tatoveringer. Køber du væsken og udstyr hos os, er du ydermere sikret det bedste, sikreste og mest skånsomme på markedet, da indholdet af produkterne naturligvis opfylder EU-kravene og kravene til Patientsikkerhed. Noget dine kunder i den grad vil takke dig for. Und dig selv vores Non Laser kursus og fuldend din uddannelse som mikropigmentist. En investering som i den grad betaler sig. 

 

Beskrivelse af Non Laser kursus

At arbejde professionelt med permanent makeup indebærer for manges vedkommende også et kendskab til, hvordan man som mikropigmentist kan fjerne ældre eller mislykket permanent makeup. Vi tilbyder derfor et kvalitetssikret Non Laser kursus i det selvsamme. Et kursus som også kan ses som en uddannelse i fjernelse af tatoveringer. Arbejdet med non laser væsker kræver imidlertid en del erfaring, når det kommer til arbejdet med hud. Af den grund anbefales non laser kursus kun til øvede kosmetologer og mikropigmentister.

 

På vores Non Laser kursus uddannes du i at arbejde med en væske kaldt "Brow remover" fra vores sikre samarbejdspartner Baltic Brows. Det er en væske uden mælkesyrer, som er PH-neutral, men som alligevel kan fjerne permanent makeup rester og tatoveringer på lige fod med en laser. Pigmenterne bliver 20% lysere efter hver behandling, og den største fordel af non laser metode er, at pigmenterne ikke skifter farve til grøn, brun eller rød, som nogen gang kan ske i forbindelse med fjernelse af permanent makeup med laser metode.

 

Kursusforløb inkluderer DEL 1 (online) og DEL 2 (på kursuscenter)

 

DEL 1: Teori og øvelse som fjernstudie:

  • Teorimateriale: behandling og produkter

  • Online materiale og opfølgningsmøde med underviser

 

Når du har gennemført DEL 1, får du adgang til DEL 2, som består af praktisk dag på vores undervisningscenter i Vejle. 

 

DEL 2: Praktikdag på kursuscenter:

  • Din øvelse på en model

  • Evaluering

 

Adgangskrav: du skal have en permanent makeup eller tatoveringsmaskine for at kunne deltage i kurset.

 

Varighed: online selvstudie 3 uger og 1 praktikdag på kursuscenter.

 

 

Det andet positive ved anvendelse af non laser væske er, at huden ikke danner arvæv på samme måde, som ved nogle laser modeller. Med en god før- og efterbehandling opnår du et helt fantastisk resultat på dine kunders vegne.

 

Non laser behandlingen med væske virker særligt godt mod sorte, blå, brune, røde og grønne farver og egner sig som skrevet både til fjernelse af permanent makeup og tatoveringer. Derudover kræves der kun 3-5 behandlinger for at fjerne permanent makeup og mellemstore tatoveringer. Vælger du at uddanne dig til non laserbehandler, bliver du ydermere EU certificeret og kan få godkendt dit arbejde internationalt. Der udleveres et diplom efter kursusdeltagelse, så du fremadrettet kan foretage non laserbehandlinger nationalt og internationalt.

 

Ved tilmeldelse til kurset får du Brow Remover væske nok til 15 behandlinger. Derudover serverer LaBina frokost på kursusdagen og stiller gratis kaffe, te, forfriskninger og snacks til rådighed.

 

Det får du

  • Internationalt akkrediteret certifikat

  • Navn: "Non laser certificeret" behandler

  • Nåle og produkter til 15 behandlinger

 

Bemærk: Behandling udføres med en valgfri PL LaBina maskine. Det forventes, at du har den i forvejen.

 

Underviser

På de fleste af LaBinas kurser og uddannelser underviser Aleksandra Kjaersfeldt. En højtuddannet mastertræner i permanent makeup med egen klinik, og mange års erfaring indenfor branchen. Aleksandra er både certificeret mastertræner i permanent makeup og eyelash extensions, og så kan hun i øvrigt kalde sig mesoterapeut, antiage-terapeut og mastertræner i dermaterapi/klinisk rynkereduktion.

 

Slutteligt er hun selvfølgelig uddannet mikropigmentist med speciale i avanceret permanent makeup og non laser. Der er ikke det område inden for permanent makeup, som Aleksandra Kjaersfeldt ikke har arbejdet med. Til trods for det er Aleksandra et ydmygt menneske, som altid møder sine studerende med stor begejstring og åbenhed.  

 

Masterclass pris (Inklusiv Non-laser væske og nåle)

Del 1: Kr: 3.200.-

  • Fjernundervisning Inkl. kursusbevis

 

Del 2: Kr: 4.800.-

  • Praktik på kursuscenter Inkl. CPD Certifikat

 

Del 1 & del 2: Kr. 8.000.- 

 

Vi tilbyder finansiering op til kr. 40.000, rentefri i 12 måneder. Se her

 

Yderligere oplysninger

 Se vores kursusplan for alle uddannelser:

 Klik her  

 Har du spørgsmål, vil du ringes op, eller vil du tilmelde dig kurset, kan du skrive til os her:  Klik her

Kunder der har købt dette produkt har også købt