Certificeret Mesoterapi kursus - Invasiv

Certificeret Mesoterapi kursus - Invasiv

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

Vore kurser, undervisning, produkter samt distribution overholder alle regler, retningslinjer og lovgivning fra: 
Sundhedsstyrelsen (jf. autorisationslovens § 74). Lægemiddelstyrelsen, EU og CPD.
Vores undervisning og kurser er de eneste i Skandinavien der er CPD Globalt Certificerede og akkrediterede.

Model/Varenr.: DTG119
Lagerstatus: På lager

Mesoterapi kursus
- gør huden fastere med Mesotech® produkter

Mesoterapi er en relativ ny måde at tilføre vitaminer og anti-age-ingredienser til huden og kroppen.
 
Mesoterapi skaber en naturlig foryngelse af huden på en terapeutisk måde og giver i forlængelse heraf en sundere hud.
 
Den invasive behandling foregår gennem meget overfladiske mikro-injektioner (0,5-1 mm) af små doser antiage-mesococktails (bestående af vitaminer, aminosyrer og hyaluron) i de hudområder, der ønskes forbedret med hensyn til hudens farve, spændstighed m.m.  
 
Injektionerne udføres med det nyeste hightech-udstyr, Leadergun, eller manuelt. Fordelene ved en Leadergun er, at det er fuldautomatiseret og sikret udstyr, hvor den præcise mængde af produktet anvendes, og at injektionerne har den rigtige dybde. 

Hvorfor Mesotech®?

Mesotechs® eksklusive formel har en dokumenteret effekt i behandlingen af hudens forskellige aldersforandringer. Siden 2008 er mere end 3.000.000 behandlinger blevet gennemført verden over med tilfredshed og gode resultater. 

 

Mesotech®-produkter benyttes til invasiv mesoterapi. De er sterile og skal opbevares på køl.

 

Mesoterapi med Mesotech®-produkter behandler effektivt rynker, pigmentforandringer, ar og slap eller tør hud, når de effektive ingredienser indføres direkte i huden.

 

Ved en mere målrettet bekæmpelse af alderstegn kan man med fordel kombinere behandling af forskellige hudområder samtidig og behandle f.eks. hals, ansigt og håndryggen samtidig.

Adgangskrav til Mesoterapi-kurserne:

Invasiv kursus kræver mindst gennemført en uddannelse i non-invasiv mesoterapi, eller baggrund i kosmetisk- / sunhedsbranchen.

Det lærer du gennem Uddannelsesforløbet:

På kurset bliver du først og fremmest introduceret til teori om behandlingsformen, der ligger til grund for Mesoterapien. Det er vigtigt for os, at du kender alle fordelene ved at blive Mesoterapeut og er bevidst om de gode resultater, du kan give dine kunder med behandlinger med Mesoterapi.

 

Du lærer en mild og sikker manuel teknik, som er mest skånsom til ansigtet. Ud over den manuelle teknik sikrer Leadergun en hurtig og nøjagtig kvalitetsbehandling, hvor den præcise dybde af injektion og mængde af produkt er nøje afmålt i udførslen.

Mesoterapi Advanced kursus - invasive behandlinger

På Mesoterapi Advanced-kursus lærer du at udføre de mest effektive anti-age mesoterapeutiske behandlinger på krop, i hovedbunden og ansigtet med invasive behandlinger, hvor der anvendes injektioner.


Du lærer at behandle:

 • Aldersforandringer i huden, der opstår som resultat af fotoældning (ændringer i hudens struktur, tab af elasticitet, mangel på fugt, fortykkelse af huden og en for tidlig dannelse af rynker). I forbindelse med at kroppen bliver ældre, opstår der helt naturlige aldersforandringer som slaphed, rynker og mathed. Nogle oplever også forstørrede porer eller poser og rande under øjnene samt slaphed i huden på hænderne.

 • At fjerne eller mindske røde og hvide strækmærker

 • At mindske eller fjerne hårtab hos mænd og kvinder i alle aldersgrupper

Kursusforløb i invasiv mesoterapi varer ca 1 måned, hvor du får teorimateriale på forhånd og skal bestå teroiprøve inden du kommer til 1 obligatorisk mødedag og udfører behandlinger på modeller. 

 

Del 1 

 •  Mesoterapi til behandling af nedre ansigt

 

Del 2

 •  Mesoterapi til behandling af øvre ansigt
 •  Mesoterapi til behandling af hårtab eller strækmærker

 

Behandlingerne er meget specialiserede, og den eneste måde, du kan lære at udføre dem korrekt, er ved at koncentrere dig om et emne ad gangen.

 

På kursusdagen lærer du den rigtige teknik, og du får en solid produktforståelse for hver enkelt meso-produkt. 

 

Om Mesotech® produkter til invasiv mesoterapi

Mesotech® er et italiensk farmaceutisk laboratorium med mere end 20 års erfaring med forskning, udvikling, innovation, fremstilling og distribution af sterilt medicinsk udstyr og nytænkende løsninger til hudpleje- og skønhedsklinikker samt medicinske institutter.

 

 • Mesotech®-produktion følger kvalitetssystemerne ISO9001, ISO13485 (inkl. CE-mærke). Alle produkter er testet og bliver løbende kontrolleret under produktion, også hvad angår emballage, sterilisering m.m. 

 • Produkterne kan kombineres og forbedrer hudens tilstand med det samme. Behandlingerne er helt sikre og giver langvarige og holdbare resultater.
   
 • Hyaluronsyre er en fundamental komponent for huden, og syren er en aktiv basisingrediens i samtlige produkter. Behandlingerne er veganske, bioteknologisk producerede, og de er af høj koncentration.

Det får du:

 • Kursusforløb på 4 uger med al nødvendig support, korrespondance og vejledning før og efter praktisk dag
   
 • Et certifikat (kræver, at du har gennemført 10 behandlinger på egen hånd)
   
 • Individuel undervisning/kursus forløb og praktik på helt små hold med kun 2 eller 4 kursister
   
 • Der ydes efterfølgende gratis support

 

Næste kurser: 

19/8, 2/9, 6/9, 2/10

Start-kit:

På kursusdagen får du 20 % rabat på bestilling af varer til invasiv mesoterapi, så du kan sammensætte et startkit, der passer til din kundegruppe og dine behov og kun med de produkter, du har brug for –eller du kan benytte dig af vores startkits til non-invasiv mesoterapi.

Underviser:

Kursusdelen i behandlingsteknik afholdes af Mesotech-træner Aleksandra Kjaersfeldt, som desuden er eksklusiv distributør af Mesotech® i både Skandinavien og Tyskland.

Yderligere oplysninger:

Ring på 26 36 11 08 for at få information om kursusdage.

Se vores kursusplan for alle uddannelser:

 Klik her  

Har du spørgsmål, vil du ringes op, eller vil du tilmelde dig kurset, kan du skrive til os her:Klik her

Kunder der har købt dette produkt har også købt