MESO 24-Point Nontraumatic Module (Pakke med 10 moduler til MESOpower pen)

MESO 24-Point Nontraumatic Module (Pakke med 10 moduler til MESOpower pen)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

MESO 24-Point Nontraumatic Module (til MESOpower pen)
Til løfteeffekt af alle hudtyper uden blødning eller downtime (især velegnet til BB Glow, hovedbund og følsom hud)

 • 10 individuelt pakkede sterile nålemoduler
 • Ø: 0,18 mm ultratynde nanonåle 
 • Rustfrie titaniumsnåle

 

 

 

Model/Varenr.: MST3003
Lagerstatus: På lager

MESO 24-punkts Non-traumatisk modul
(For MESOpowerr® pen)

Et sikkert plastnålemodul, der er designet til at stimulere blod- og lymfekredsløbet og øge produktets indtrængen i huden med op til 97 %.

 

Med MESO 24-punkts non-traumatisk modul kan du effektivt behandle alle områder af huden med hyaluronsyre eller mesoskinline meso-cocktails.

 

Det innovative MESO 24-punkts non-traumatiske modul består af en plastplade med 24 stimulationspunkter (0,7 mm), som aktiverer hudens øverste lag (epidermis) på en mild og effektiv måde.

 

Dette er et særligt modul til non-invasiv mesoterapi, der anvendes til ansigt, krop og hovedbund. De 24 stimuleringspunkter absorberer de aktive mesoskinline meso-cocktails i huden, hvilket fører til naturlig cellefornyelse.


Produktbeskrivelse (1 æske):

 • 10 individuelt pakkede nålmoduler

 • Steril og kun til engangsbrug

 • Specialdesignet modul med 24 x 0,7 mm pyramideformede stimulationspunkter i plast

 • Steriliseret med gammastråler og til engangsbrug

 • Produktionsdato, udløbsdato og LOT-nummer på hver nål

 • Nålenes længde kan justeres (0,25 mm-0,7 mm)

 •  

Cellefornyelse efter non-invasiv mesoterapibehandling resulterer i strammere hud, forbedring af hudens udseende, reduktion af rynker og mindre skønhedsfejl, aktivering af blodcirkulationen omkring hårfolliklerne efter mesoterapi mod hårtab. 


 Når du kører MESO 24-punkts non-traumatisk modul hen over huden, aktiverer du hudens naturlige helingsproces. Under helingsprocessen dannes der mere kollagen og elastin, hvilket gør huden mere modstandsdygtig. 

 

Det gør huden mere modtagelig for anti-aging-ingredienser fra de forskellige mesoskinline merso-cocktails.

 

Behandling af huden med MESO 24-punkts ikke-traumatisk modul kræver ikke bedøvelse og forårsager ikke synlig helings- eller skorpedannelse, og der er derfor ingen risiko for ardannelse eller hudskader. Selv sensitiv hud kan tåle non-invasiv mesoterapibehandling med dette modul. 


Dobbelt effekt med
MESO 24-punkts Non-traumatisk modul

 • Nålene stimulerer hudens øverste lag, som aktiverer hudens egen naturlige helingsproces og producerer mere kollagen og elastin. Det øger naturligt hudens spændstighed.
   

 • Imens flyder mesoskinline meso-cocktails ind i huden under behandlingen og ikke efter behandlingen (i modsætning til mange andre microneedling-behandlinger). Huden optager derfor alle vitaminer og aminosyrer fra produkterne optimalt, samtidig med at den fornyer sig selv.

   

Det forbedrer behandlingsresultatet med ca. 30 % og sikrer optimal absorption af de aktive ingredienser i de rigtige mængder og i de rigtige hudlag.

 

Eftersom hudbarrieren er blevet åbnet for de aktive anti-aging-ingredienser, absorberes yderligere aktive ingredienser fra MESO ANTI-AGE MASK, der anvendes efter behandlingen, mere effektivt. 
 

Fordelene for klienten er indlysende:

 • rødmen aftager kort tid efter behandlingen

 • meget lav risiko for infektioner takket være den hurtige lukning af mikropunkturer i huden

 • ingen bivirkninger

 • minimal rekreation

 • langtidsholdbare, stabile resultater


 

Sådan bruger du modulet:

Åbn den sterile sikkerhedspakke, og tag modulet ud. Pas på ikke at berøre nålene. Drej modulet ind i MESOpower-håndstykket, indtil det sidder fast, og fjern derefter plastsikkerhedshætten fra nålene.

 

Hold knappen "Turn on" på håndstykket nede i 2 sekunder for at aktivere det, og juster nålelængden ved at dreje på håndstykket. Du kan ændre nålenes hastighed (tryk pr. sekund) med et enkelt tryk på "Turn on"-knappen.  

 

Nu er du klar til at starte behandlingen. Behandl huden med vinkelrette bevægelser, og oprethold en 90° vinkel, som sikrer en jævn nåledybde og kun forårsager minimale læsioner i huden. 

Forsigtig:

Følgende områder må ikke behandles med nogen form for nåle:
Åbne sår, aktiv akne, irriteret hud, eksem, hudkræft, modermærker.

 

 


Nålemodulets funktion: 

Mesoskinline-nålemoduler består af moduler af enhver art – fra det lille  3-punkts Nano-modul til 36-punkts Maxi-modulet 
 
Antallet af nåle baseres på det problemområde, der skal behandles, og sikrer den mest nøjagtige og egnede behandling, en behandler kan udføre.


Meget fine Ø 0,18 mm titaniumstålnåle kombineret med anti-age-mesococktail tilfører huden de nødvendige sunde ingredienser og aktiverer kollagenproduktionen takket være mikroskaderne på huden.
 
Den kan punktere mere end 300.000 mikrokar i hudens yderste lag på fem minutter, hvilket skaber et effektivt næringstilførselssystem mellem over- og underhuden.
 
Derefter absorberes meso-cocktailen effektivt i huden uden synlige skader, og uden at kunden f.eks. skal bruge sygedage på det.


Custom Code 90183210
Beskrivelse Tubular metal needles, used in medical, surgical, dental or veterinary sciences

Kunder der har købt dette produkt har også købt