Laser kursus

Laser kursus

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger
Model/Varenr.: QL-1
Lagerstatus: På lager

Laser Kursus

Arbejdet med permanent makeup kræver oftest et vist kendskab til Laserbehandlinger. Kan du som behandler ydermere selv fjerne pigmentrester hos kunderne, står du af gode grunde endnu stærkere på markedet. Med Laserbehandlinger kan du i den grad hjælpe dine kunder. Hos LaBina lærer du både at fjerne pigmentrester fra ældre permanent makeup, men også fra tatoveringer. Køber du dit udstyr og dine produkter hos os, er du ydermere sikret det bedste, sikreste og mest skånsomme udstyr på markedet. Noget dine kunder i den grad vil takke dig for. Und dig selv LaBinas Laser kursus, og fuldend din uddannelse som mikropigmentist. En investering som i den grad betaler sig. 

Beskrivelse af laser kursus

At arbejde professionelt med permanent makeup, indebærer for manges vedkommende også et kendskab til hvordan man som mikropigmentist kan fjerne ældre eller mislykket permanent makeup. LaBina tilbyder derfor et kvalitetssikret laser kursus i det selvsamme. Et laser kursus, som også kan ses som en uddannelse i fjernelse af tatoveringer. Arbejdet med laserbehandlinger kræver imidlertid en del erfaring, når det kommer til arbejdet med hud. Af den grund anbefales vores laser kursus kun til øvede kosmetologer og mikropigmentister. 

 

På LaBinas Laser kursus uddannes du i at arbejde med en Q-Switched Laser. En Laser-model som er kendt for sit moderne look, den lave lyd og ekstra skånsomme effekt på huden. En af de førende modeller på markedet.  En Q-Switched Laser opvarmer farvepartiklerne, men ikke huden. Det betyder, at huden ikke danner arvæv på samme måde, som ved andre Laser-modeller. Med en god før- og efterbehandling opnår du derfor et helt fantastisk resultat på dine kunders vegne. Q-Switched Laseren virker særligt godt mod sorte, blå, brune, røde og grønne farver, og egner sig som skrevet både til fjernelse af permanent makeup og tatoveringer. Derudover kræves der kun 3-5 behandlinger med en Q-Switched Laser, for at fjerne permanent makeup og tatoveringer. Vælger du at uddanne dig til Q-Switched Laserbehandler bliver du ydermere EU certificeret, og kan få godkendt dit arbejde internationalt. Der udleveres et diplom efter kursusdeltagelse, så du fremadrettet kan foretage Laserbehandlinger nationalt og internationalt.

 

Ved tilmeldelse til kurset får du en certificeret YAG Laser med et års garanti. Derudover serverer LaBina frokost på kursusdagen, og stiller gratis kaffe, te, forfriskninger og snacks til rådighed.

Det får du:

  • Internationalt diplom.
  • Name: "Q-switch pro-lab" Labina Denmark med 1 års garanti

Q-Switched YAG Laser 

  • Q-Swtiched Laser er den moderne skånsome og samtidig førende laserteknologi på marked
  • Q-Switched Laser opvarmer kun farvepartiklerne (og ikke huden, og derfor huden ikke danner arvæv-den rigtige aftercare er nødvendig)
  • Q-Switched Laser er effektiv mod blå, sorte, brune, røde og grønne farver
  • Q-Switched Laser fjerner både permanent makeup og tatoveringer
  • Q-Switched Laser giver hurtige optimale resultater (3-5 behandlinger)
  • Q-Switched Laserbehandler er EU certificeret & professionel og har mindst 5 års erfaring i at arbejde med huden.
  • Q-Switched Laser er anbefalet af netdoktor.dk
  • Q-Switched Laser er anbefalet af sundhedslex.dk

 

Underviser:

På de fleste af LaBinas kurser og uddannelser underviser Aleksandra Kjaersfeldt. En højtuddannet mastertræner i permanent makeup med egen klinik, og mange års erfaring indenfor branchen. Aleksandra er både certificeret mastertræner i permanent makeup og Eyelash Extensions, og kan i øvrigt kalde sig mesoterapeut, antiage-terapeut og mastertræner i dermaterapi/klinisk rynkereduktion. Slutteligt er hun selvfølgelig uddannet mikropigmentist med speciale i avanceret permanent makeup og laserterapi. Der er ikke det område indenfor permanent makeup, som Aleksandra Kjaersfeldt ikke har arbejdet med. Til trods for det er Aleksandra et ydmygt menneske, som altid møder sine studerende med stor begejstring og åbenhed.  

Masterclass pris (Inklusiv laser):

Kr. 34.750,- eksklusiv moms.

 

Vi tilbyder finansiering op til kr. 40.000, rentefri i 12 måneder. Se her

eller leasing 36 mdr.: Kr. 1.112,-,00 / mdr.


Ingen førstegangsbetaling.

Se mere her.

Yderligere oplysninger:

 Se vores kursusplan for alle uddannelser:

 Klik her  

 Har du spørgsmål, vil du ringes op, eller vil du tilmelde dig kurset, kan du skrive til os her: Klik her
Titel Type Størrelse Download
labina_katalog_dk_2017.pdf PDF 21.37MB Download
LaBina_products_UK.pdf PDF 18.23MB Download
dermaterapi_rettet_til_download.pdf PDF 3.48MB Download