Mesoterapi


Med vitamin meso-cocktails fra mesotech er der siden 2008 blevet udført mere end 3.000.000 behandlinger af vore over 10.000 kunder.

 

Anti-age behandlinger med MESOTECH® mesococktails

Mesoterapi med Mesotech® behandler effektivt rynker, pigmentforandinger og ar samt slap eller tør hud ved at tilføre de værdifulde ingredienser direkte i huden. For målrettet bekæmpelse af aldringstegn, kan forskellige hudområder behandles samtidigt som f.eks. halsen, ansigtet og håndryggen.

Mesoterapi - Invasive - en medicinsk behandling, som består af små injektioner under huden i dybden 2-13 mm afhængig af produkt og det behandlede område.

Mesoterapi - Non-Invasive- en ikke medicinsk behandling, som udføres på en non-invasiv måde ved hjælp af mesoterapi udstyr fra Labina (pl-500,pl-1000, pl-2000 med meso-moduler). KAN OGSÅ BRUGES MED SKINPEN OG ANDRE TYPER MICRONEEDLING.


{{amount}}

Mesoterapi repræsenterer en ny metode til indføring af stoffer i organismen.

Mesoterapi er en terapeutisk metode tilhørende allopatisk eller homøopatisk medicin; det består i at injicere små mængder lægemidler (meso-cocktails) i hudområderne svarende til det skadede eller smertefulde organ ved intradermiske eller overfladiske subkutane multiple injektioner. Det er teknik med intradermiske injektioner, der gør det muligt at reducere mængden af stoffer. Doserne reduceres med halv eller en tredjedel, hvilket medfører et fald i sekundære virkninger og iatrogeniske problemer. Samtidig er der en langvarig helbredende virkning ledsaget af en højere terapeutisk effektivitet og hurtighed i handling. De indsprøjtede lægemidler tilhører det officielle Pharmacopeia og vælges i henhold til den generelle lægepraksis og følger en traditionel præcis diagnose.

Produkterne (Meso-cocktails) kan også indføres i huden UDEN injektioner, med brug af LaBina’s maskiner og mesomoduler.