Advanced Meso-Modul (Pakke med 8 moduler)

Advanced Meso-Modul (Pakke med 8 moduler)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

Advanced Meso-modul til PL-1000 og PL-2000
  • Pakke med otte sterile moduler.

  • Med Advanced Meso-modulet er det muligt effektivt at behandle alle områder af huden med hyaluronsyre eller MESOskinline® MESO COCKTAILS.

Model/Varenr.: E-MM0001 [PLHY]
Vægt: 0.055 kg.
Lagerstatus: På lager

Advanced Meso-modul til PL-1000- og PL-2000-maskiner

Med Advanced Meso-modul er det muligt at behandle alle områder af huden effektivt med hyaluronsyre og MESOskinline® MESO COCKTAILS

Modulet består af en plastplade med 18 stimuleringspunkter, som aktiverer hudens øverste lag (epidermis) på en mild og effektiv måde.

 

Dette er et specielt modul til non-invasiv mesoterapi, som bruges i ansigtet, på kroppen og i hovedbunden.

De 18 stimuleringspunkter indsluser aktive MESOskinline® MESO COCKTAILS i huden, hvorved der skabes naturlig cellefornyelse.

 

Cellefornyelse efter non-invasiv mesoterapibehandling medfører opstramning af huden, forbedring af hudens udseende, reducering af rynker og hudens ujævnheder, aktivering af blodcirkulationen omkring hårsække ved mesoterapi mod hårtab. 

 

Når man fører Advanced Meso-modulet hen over huden, aktiveres hudens egen naturlige helingsproces. Under helingsprocessen dannes der mere kollagen og elastin, som får huden til at blive mere spændstig. 
Huden er dermed modtagelig for aktive anti-aging-ingredienser, der tilføres fra de forskellige MESOskinline® MESO COCKTAILS.

 

Behandling af huden med Advanced Meso-modul kræver ingen bedøvelse og medfører ikke synlig heling eller skorpedannelse, hvorfor der ingen risiko er for ar eller hudskade. Selv sart hud tåler non-invasiv mesoterapibehandling med dette modul. 
 

 

 

 

Custom Code 90183210
Beskrivelse Tubular metal needles, used in medical, surgical, dental or veterinary sciences
Titel Type Størrelse Download
labina_katalog_dk_2017.pdf PDF 21.37MB Download
LaBina_products_UK.pdf PDF 18.23MB Download
dermaterapi_rettet_til_download.pdf PDF 3.48MB Download

Kunder der har købt dette produkt har også købt