BIO STRECH (50mL)

BIO STRECH (50mL)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

BIO STRECH (50 ml)
(1 æske = 10 ampuller à 5 ml hver)

 

  • Aktive ingredienser kollagen, sillicium, marine plasma
  • Indikationer strækmærker
  • Resultater reducerer hvide strækmærker og eliminerer de røde
  • Afgørende ingredienser kollagen


Mesoterapi

Download mesoterapi præsentation her

Model/Varenr.: DTG126
Lagerstatus: På lager

BioStretch


 

Forebygger og behandler strækmærker

Graviditet, øget vækst, vægtøgning eller opbygning af muskler er hårdt for huden, og det kan give synlige mærker. Når huden strækkes meget hurtigt ud eller trækkes sammen skader det underhudens kollagen og elastinmatrixen af fibre ødelægges og dehydreres og der opstår strækmærker. Både mænd og kvinder rammes, og mærkerne kan være kilde til store gener.


BioStretch indeholder flere aktive ingredienser der er klinisk dokumenteret til at hjælpe med forebyggelsen og behandlingen af strækmærker ved at øge kollagen og elastinformeringen, opstramme kollagen matrixen og tilføre fugt til målrettede områder med en usynlig molekulær fugtighedsgivende film.

 

Reducerer hvide strækmærker og fjerner røde

Med de aktive ingredienser kollagen, sillicium, marine plasma reducerer behandlingen de hvide strækmærker og eliminerer de røde.
Produktet stimulerer sårheling og gendanner væv gennem opbygning af kollagen-matrixen.
BioStretch har vist sig at indeholde antiinflammatoriske egenskaber der reducerer rødmen med 13%.

 

Sikkerhed

Der er ingen kendte bivirkninger ved indtagelse af hydrolyseret kollagenprotein.

 

Indhold
Æsken indeholder 10 ampuller af 5 ml hver.


Både mænd og kvinder kan opleve fremkomst af strækmærker forskellige steder på kroppen. Strækmærkerne opstår, når huden strækkes ud eller trækkes sammen for hurtigt fx i forbindelse med graviditet, vægtøgning, vægttab eller muskelopbygning.

 

Overbelastningen af huden ødelægger den subdermale kollage, ligesom det skader og dehydrere elastinfibermatrixet. Det kan efterlade de synlige mærker eller ar, vi kender som strækmærker. En behandling med BioStretch kan forhindre og fjerne strækmærker.

 

BioStretch indeholder aktive ingredienser, der klinisk bevist kan forebygge og fjerne strækmærker ved at øge kollagen- og elastindannelsen, stramme kollagenmatrixen og hydrere bestemte områder af huden målrettet. 

Stimulerer hudens egen produktionen af kollagen


Proteinet kollagen udgører ca. 25% af proteinsammensætningen i menneskekroppen, og det er kollagen, der giver vores hud et sundt og spændstig udseende ved at skabe elasticitet og erstatte de døde hudceller.

 

Hudens produktion af kollagen falder med alderen, og det svækker hudens spændstighed, medvirker til slaphed i huden, og at vi udvikler fine linjer ved øjnene og rynker i panden, når vi bliver ældre.

 

BioStretch-behandlingen kan fjerne strækmærker ved at stimulere hudens egen genopbygning og øge produktionen af Kollagen.


BioStretch bruger hudens egen genopbygning til at fjerne strækmærker

BioStretch forynger og styrker huden indefra, og kan derfor effektivt både forebygge og fjerne strækmærker.

 

Behandlingen optimerer produktionen af ​​elastin og kollagen ved sikre de to proteiners permanente biotilgængelighed. Gennem påvirkningen af lysyl oxidase enzymerne øges netværket mellem fibrene, og silicium hjælper med at strukturere og samle fibrene i et velorganiseret tredimensionelt netværk. 

 

Chondroitinsulfat er et vigtigt glycosaminoglycan, og selvom det kun optræder i små mængder i den ekstracellulære matrix, har det alligevel stor betydning for, hudens tilstand. Chondroitinsulfat er afgørende for den todelte proces, hvor hudens hydrering vedligeholdes samtidig med, at produktionen af hyaluronsyre øges. Hyaluronsyre binder vand i huden og er med til at gøre den fyldig og give den et sundt og friskt udseende.

Hydrolyseret kollagen fornyr vævet

Hydrolyseret kollagen er kollagen, hvor de molekylære bindinger mellem de enkelte kollagentråde er blevet nedbrudt ved hjælp af kemisk eller enzymetisk behandling.

 

Forskning viser, at elastin og kollagens gode egenskaber skyldes deres sammensætning af aminosyrerrne glycin, valin, prolin og hydroxyprolin.


 

En behandling med BioStretch gør, det lettere for kroppen at absorbere den hydrolyserede kollagen. Hydrolyseret kollagen består af de vandopløselige signalstoffer peptider, der er rige kilder til aminosyrerne glycin, L-prolin og L-hydroxyprolin. Processen stimulerer sårheling, styrker produktionen af væv og hjælper til opbygningen af kollagenmatrixet.


Fjern strækmærker effektivt og uden bivirkning

Udover at kunne fjerne og forebygge strækmærker, har BioStretch vist sig at have antiinflammatoriske egenskaber, og behandlingen reducerer desuden rødhed med 13%.

 

Behandlingen er effektiv men skånsom, og der findes ingen alvorlige negative bivirkninger forbundet med brug af hydrolyseret kollagenprotein.

Køb BioStretch her

Fjern strækmærker med BioStretch

BioStretch 50 ml.

Mesotech-katalog

Mesoterapi-produkter

Kunder der har købt dette produkt har også købt