CELLUPHASE (50mL)

CELLUPHASE (50mL)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

CELLUPHASE (50 ml)
(20 ampulller med base solution à 2 ml, 2 hætteglas med Activator à 5 ml)
 

  • Aktive ingredienser, koffein,  caffeine, taurin, L-Carnitine, Hamamelis, cumarin, rutin, silicium, mannitol 
  • Indikationer fedtformering i ansigtet
  • Resultat omformning af ansigtet
  • Mesoterapi

 

Mesoterapi

Download mesoterapi præsentation her

Model/Varenr.: DTG128
Lagerstatus: På lager

CELLUPHASE


 Fjern dobbelthage og rande under øjnene med Celluphases opstrammende egenskaberVirkning:
Celluphase genopbygger og opstramme hudens struktur, og den øger den naturlige reducering af fedt, der allerede finder sted under huden. Behandlingen udglatter og opstrammer huden og mindsker ujævnheder ved at øge mikrocirkulationen. Behandlingen er derfor oplagt til fjernelse af dobbelthage, løs hud på kinderne, tunge øjenlåg og poser under øjnene. 


Den indeholder en øget koncentration af hele fem klinisk dokumenteret aktiver, og Celluphase har derfor følgende virkninger på huden:

- Opstrammer ansigtets form og kontur
- Aktiverer de naturlige mekanismer, der formindsker underhudens fedtlag
- Udglatter og opstrammer huden
- Øger mikrocirkulationen og reducerer løs hud

Undersøgelser af behandlingsforløb med Celluphase visr en reduktion af rynker med 9.5, en reduktion af hudens slaphed på 27.5% og en reduktion af dobbelthage med hele 80%.

 

Æsken indeholder:
- 20 ampuller med CelluPhase Base Solution af 2.0 ml pr. stk.
- 2 hætteglas med CelluPhase Activator af 5.0 ml pr. styk.


Fjern dobbelthage og overskydende hud med få behandlinger

Mange mænd og kvinder har gentagende gange spurgt sig selv: ”Hvordan fjerner man dobbelthage?”.

 

Den løse og overskydende hud i og omkring ansigtet er nemlig til stor gene for mange. Celluphase er en effektiv, men skånsom, behandling, hvis du ønsker at mindske tunge øjenlåg, fjernelse af dobbelthage og en opstramning af huden i ansigtet generelt. Med få behandlinger opnår du en fastere og mere jævn hud.

Effektiv opstramning af huden

Behandlingen hjælper med at genopbygge og opstramme hudens struktur, og den øger den naturlige reduktion af fedt, der allerede finder sted under huden. Behandlingen udglatter og opstrammer huden og mindsker ujævnheder ved at øge mikrocirkulationen.

Behandlingen har en opbyggende og formende effekt på huden, og undersøgelser viser en 9,5% formindskning af ujævnheder i huden. Desuden ses en effektiv fjernelse af dobbelthage med en reduktion på hele 80%.

Sådan fungerer Celluphase

Celluphase er en meso-behandling baseret på en formel, der tager udgangspunkt i en grundlæggende forståelse af ansigtets opbygning, placeringen af fedtdepoter og årsagerne til ujævn og overskydende hud.

 

Dobbelthager og ujævnheder i huden skyldes forskellige faktorer og sammenspillet mellem dem. Hudens struktur påvirkes både af vores gener, vores kost, enzymsammensætningen i kroppen, blodkarrene og vores endokrine kirtelsystem. 

 

Celluphase er udviklet med udgangspunkt i en grundig, klinisk forståelse af sammenspillet mellem de afgørende mekanismer, og behandlingen er derfor et godt valg til opstramning af huden.

Hvordan fjerner man dobbelthager og poser under øjnene uden bivirkninger?

Celluphase er en skånsom, men effektiv, behandling uden bivirkninger. Behandlingen er kompatibel med enhver form for medicin, og produktet er derfor en sikker og smertefri metode til fjernelse af dobbelthager, tunge øjenlåg og overskydende hud på halsen.

Fjernelse af dobbelthage

Køb Celluphase her

 

Celluphase 50 ml.

Mesotech-katalog

 
 


 


 

 

  •  

Kunder der har købt dette produkt har også købt