PR-FACTOR

PR-FACTOR

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

PR-FACTOR

  • 5 hætteglas a 5 ml

  • Indikationer anti-aging

 

  • Syre TCA, Kojic, DMAE
  • pH 2.5

 

Hver pakke indeholder en neutraliserende postpeeling opløsning.

 

Download Global Peel katalog og instruktioner

Model/Varenr.: MT016
Vægt: 0.2 kg.
Lagerstatus: På lager

PR-Factor

Selvneutraliserende TCA – progressiv virkning, anti-aging, ar, strækmærker


TCA 33 % + Kojicsyre 5 % + DMAE 2 %

PR-Factor er medicinsk udstyr baseret på TCA (trichloreddikesyre), Kojicsyre og DMAE, der er i stand til at stimulere og omforme den dybe dermis uden at forårsage irritation på hudoverfladen. PR-Factor anvender trichloreddikesyrens omstrukturerende evne til at udløse en regenerativ proces i fibroblaster og collagen.

 

PR-Factor er et godt alternativ til injektiv biorevitalisering, en procedure, der efter behandling forårsager de typiske effekter af en invasiv æstetisk procedure. PR-Factors formel udnytter TCA’s dermale stimuleringsegenskaber, der bruges i en 33 % kombination med Kojicsyre og DMAE. TCA er et lille molekyle og tilstrækkeligt lyofiliseret til hurtigt at trænge ind i stratum cornum, epidermis og derefter dermis, hvilket fremmer fibroblasters aktivitet ved at stimulere cellefornyelsen og dannelsen af nye collagenfibre.


Det er et velkendt peelingstof inden for lægevidenskaben, der inducerer en stress-relateret respons (SSRS, Skin Stress Response System), der aktiverer hudens regenerering og vækstfaktorer såsom PDGF-B, TGF-beta1, TGF-alfa og VEGF.


Kojicsyre trænger dybt ind og hæmmer de enzymer, der danner melanin, således at der opstår en lysnende virkning, der forebygger postinfllamatoriske pimenteringer.
DMAE er et anti-aging-stof, der via muskeltoning påvirker muskelfibrene, har en antioxiderende virkning og beskytter cellen mod angreb af frie radikaler, så den cellulære spændstighed øges, hvilket bidrager til den kraftige svækkelse af kutane depressioner.


PR-Factor er et sikkert produkt, der ikke forårsager ”rim” (dannelse af en hvid belægning som følge af koagulering af proteinerne i hudens bindevæv), selvom det har et procentvist højt indhold af TCA. Det kan anvendes til fjernelse af strækmærker, ar efter skoldkopper og akne samt melasma. Patienten værdsætter resultatet med det samme, fordi huden straks virker mere spændt og glat.

 

Indikationer

  • forebyggelse og behandling af ind- og udvendige aldersbetingede hudforandringer

  • behandling af malasma og hudpletter

  • strækmærker

  • manglende hudtone i ansigt

  • hals og halsudskæring

  • koadjuvans i behandlingen af aktiv akne

 

 

 

 

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt