Bioact-Maske

Bioact-Maske

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

BIOACT FACE MASK
(1 æske = 10 masker)

 

  • Aktive ingredienser HA, d-panthenol, carrageenans
  • Fordel Fugtighedsgivende
  • Indikationer post-laser, post-peeling

 

Hydrogel Maske

Vægt: 0.6 kg.
Lagerstatus: På lager

BIOACT FACE MASK


Behagelig og effektiv

 

Ingredienser
Aqua (vand), Glycerin, Carrageenan, Panthenol, Amorphophallus Konjac rod ekstrakt, Sukrose, Sodium Levulinate, Phenoxyethanol, Sodium Anisate, Sodium Hyaluronate, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Sorbic Acid, Sodium Hydroxide

 

Indikationer
Egnet til photo-aging (solskader) (rynker, pigmentforandringer, og slaphed) behandlinger.

 

Hydrogel face masks, nem og hurtig anvendelse (forskåret). Dens retikulære 3D strukturer sikrer timevis af binding til huden. De er dampet med aktive ingredienser der er særligt udvalgt til behandling af forskellige hudtyper. Glat og fugtig hud, og irriterer ikke huden.

 

Med dens unikke geletekstur, består Hydrogel Mask af naturlige carrageenans polymerer. De danner en frisk filmdannende gele der spreder de indbyggede ingredienser.

Nem at anvende, og denne maske er egnet til alle ansigtsformer, som et ekstra hudlag.

 

Sammensætningen af to aktive ingredienser: en fugtighedsgivende og en anti-aging komponent der bidrager til at bekæmpe tiden, med en hud der ser sund ud. 

 

Mesotech's maskesortiment består af et dobbeltlag. Det første lag består af et tykt lag af cellulose, hvor det næste lag er hydrogel.
Begge lag er lavet for at sikre en effektiv osmotisk proces, som muliggør en høj effektivitet af overførsel af aktive ingredienser (på pharmaceutisk niveau) at være tilstede i hydrogel filmen. 

For at skabe de idelle forhold til at stimulere den osmotiske proces, har huden brug for en præcis kompression gennem en kraftig blanding, der på samme tid er fleksibel og elastisk for præcist at passe til det område der skal behandles (derfor er tnt ikke det rigtige materiale til at stimulere den osmotiske proces).

Detter er den primære forskel på en professionel maske og masker til hjemmebrug. 

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt