DEFEND (50mL)

DEFEND (50mL)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

DEFEND (50 ml)

(1 æske = 1 lufttom flaske á 50 ml hver)

 

 • Aktive ingredienser PF 50+, syn-ake, h. acid, oat, aloe
 • Indikationer solblok, anti-aging og lindrende effekt
 • Resultater  solblok med tre virkninger

 

Topiske creme

Model/Varenr.: MST002
Lagerstatus: På lager

Defend


Utrolig høj solbeskyttelse 

Defend er en solbeskyttelse der er velegnet til daglig brug. Den er ideel til følsom hud, fotodermatose (solallergi), lysfølsomhed forårsaget af visse lægemidler, pigmentpletter, for tidlig aldring af huden og immonulogiske forandringer. Hjælper til at forebygge dermatologiske lidelser der er forårsaget af ekstrem udsættelse for UVB og UVA stråler (SPF 50+), inklusiv solallergi, pletter, elastose, for tidlig aldring og konsekvenser af den akkumuleret effekt af strålinger af huden. 

Tolerencen og effektiviteten af Defend er testet under dermatologiske kontroller.

Defend er et multifunktionelt produkt. Udover tilstedeværelsen af effektiv solbeskyttelse mod UVB og UVA stråler, er formlen beriget med værdifulde aktive ingredienser, der er egnet til at garantere:

 

 • Beskyttelse mod UV stråler
 • Fugtighedsgivende
 • Lindrende
 • ALOE VERA

 

Det berømte Aloe Vera eller Aloe barbadensis er videnskabeligt testet på alle former for forbrændinger, uanset om det er stråler, termisk eller fra solen. Det har også vist sig at have en forebyggende effekt når det anvendes før, under og efter disse hudskader.

Mange af fordelene ved AV kan associeres med polysacchariderne der finde i geleen fra bladet. Men, flere andre naturlige kemiske stoffer i Aloe Vera ekstrakt er associeret med nyttige sundhedsfremmende virkninger: aminosyrer, anthraquinoner, enzymer, organiske og uorgansike stoffer, fedtstoffer, kulhydrater, lignin, salisylsyre, saponiner, steroler og vitaminer  ( B1, B2, B6, C, β-karoten, cholin, folsyre og α–tocopherol).

 

SYN®-AKE
SYN®-AKE er baseret på en patenteret mekanisme. Den efterligner sekvensen af de essentielle aminosyrer i forbindelse med waglerin-1 funktionen. SYN®-AKE‘s sikkerhed og aktivitet er testet grundigt.

Dets virkning fokuserer på en omgående og vedvarende afslapning af efterlignende rynker ved at blokere neuron transmissionen i nikotinacetyhlcholin receptoren. Peptidet er en antagonist til membranen af muskulære nikotinacethylcholin receptor (mnAChR). Siden de muskulære nikotin ACH receptorer er blokeret, forbliver ion kanalen lukket. Der er ingen absorbtion af Na+ og muskelcellerne forbliver afslappet. Transmissionen af nerveimpulser til musklerne er hæmmet og ansigtsmusklerne er afslappet. 

 


Defend data

Effektiviteten af SYN®-AKE tripeptid (0.5 mM) er bevist in vitro ved at måle kontraktionsfrekvensen af de pågældende muskelfceller som en funktion i inkubationstiden.

 

Resultater:

 • Reducerer sammentrækningen af muskelceller signifikant
 • Hurtigvirkende
 • Langvarig
 • Fuldstændig reversibel

Defend data

Udregningen af den lindrende og anti-rynke effekten af SYN®-AKE blev sammenlignet med placebo. Der blev påført en creme på panden to gange dagligt i 28 dage. Undersøgelsen inkluderede 15 frivillige per gruppe (aldersgruppe 40-60).

 

Resultater:

 • Op til 52% reduktion af rynker efter 28 dage
 • Målbar lindrende effekt hos 80% af de frivillige
 • Målbar reduktion af rynker hos 73% af de frivillige

SYRE lavmolekylær vægt (5-10 kDa)

Hyaluronsyre og mere generelt mucopolysaccharider, er blandt de primære bestanddele af bindevævsstrukturerne. Hyaluron syrens utrolig lave molekylevægt (5-10 kDA) i DEFEND, forbedrer den intrakutane penetrering, og danner et nyt råmateriale til dannelse af en medium  molekylevægt af hyaluronsyre.

Denne form for hyaluronsyre er især egnet til at tilbageholde vand, både i bindevævet og i det dybere lag af huden (og er derfor ansvarlig for en dybdegående hydrering), og i de øverste lag af huden, reduceres det transepidermale væsketab (TEWL).

COLLOIDAL OATMEAL 
Colloidal oatmeal er blevet anvendt i tusindvis af år til behandling af hudlidelser. Colloidal oatmeal er populært for dets fugtighedsgivende, rensende, antioxidant og antiinflammatoriske egenskaber, som skyldes deres kemiske heterogenitet.

Det er bevist at oatmeal ekstrakt hæmmer aktiviteten af nuklearfaktoren Kappa B (NF-kappa B) i keratinocytter og frigivelsen af pro-inflammatorisk histamin af cytokiner. Det frembringer også arakidonsyre, den cytosoliske fosfolipase A2 og tumornekrose faktor-alpha (TNF-alpha). Colloidal oatmeal har vist sig at være et sikkert og effektivt ingrediens i forskellige produkter til personlig pleje. Det indeholder en række af aktive bestanddele, inklusiv polysaccharider, proteiner, lipider, saponiner, enzymer, flavonider, vitaminer og avenantramider (polyfenoler).

Et samlet antal af 47 personer gennemførte undersøgelsen af den kliniske effektivtet af en kropscreme der indeholder oatmeal. Denne undersøgelse viste at hudens fugtighed, på alle tidspunkter, var signifikant højere, selv 2 uger efter ophør af påførelsen af cremen, dette sammenlignet med baseline. Overfladeområdet med døde epithelceller og epithelafskalningsindekset på underarmen var signifikant reduceret på alle undersøgelsestidspunkter sammenlignet med baseline.

 

Titel Type Størrelse Download
Brochure-Defend.pdf PDF 8.34MB Download

Kunder der har købt dette produkt har også købt