DEFEND (200ml)

DEFEND (200ml)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

DEFEND (200 ml)

(1 æske = 1 flaske á 200 ml)

 

 • Aktive ingredienser PF 50+, syn-ake, h. acid, oat, aloe
 • Indikationer solblok, anti-aging og lindrende effekt
 • Resultater solblok med tre virkninger

 

Topic cream

Model/Varenr.: DTG187
Lagerstatus: På lager

Defend


Usædvanlig høj solbeskyttelse 

Defend er utrolig effektiv solbeskyttelse, der med fordel kan bruges daglig. Brug den, hvis du f.eks. har følsom hud, fotodermatose (solallergi), lysfølsomhed som medicinsk bivirkning, pigmentpletter, for tidlig aldring af huden og immonulogiske forandringer. 
Defend  forebygger de dermatologiske lidelser, der er skyldes ekstreme mængder af UVB og UVA-stråler (SPF 50+). 

Defend er testet under dermatologiske kontroller.
 

Der er flere fordele ved Defend. Produktet er både et effektivt middel til beskyttelse mod solens skadelige UVB og UVA-stråler, men den værdifulde formel indeholder også aktive ingredienser, der lindrer og hydrerer huden.

Den anerkendte Aloe Vera-plante er videnskabeligt testet på alle former for forbrændinger. Planten har desuden vist sig at have en forebyggende effekt ved brug inden forbrændingen pådrages.


Mange af fordelene ved Aloe Vera skyldes  polysacchariderne som findes i geleen fra bladet. 
Dog er flere andre naturlige kemiske stoffer i Aloe Vera-ekstrakt forbundet med sundhedsfremmende virkninger, og ekstraktet indeholder bl.a.: aminosyrer, anthraquinoner, enzymer, organiske og uorgansike stoffer, fedtstoffer, kulhydrater, lignin, salisylsyre, saponiner, steroler og vitaminer  ( B1, B2, B6, C, β-karoten, cholin, folsyre og α–tocopherol).


SYN®-AKE
SYN®-AKE er baseret på en patenteret mekanisme, der mimer de essentielle aminosyrers proces i forbindelse med waglerin-1 funktionen. SYN®-AKE er en gennemtestet og sikker ingrediens
 

Ved at blokere neuron transmissionen i nikotinacetyhlcholin receptoren skaber ingrediensen en omgående og vedvarende afslapning af hudens rynker. Peptidet er en antagonist til membranen af muskulære nikotinacethylcholin receptor (mnAChR).Da de muskulære nikotin ACH receptorer er blokeret, holdes ion-kanalen lukket. Den udeblivende absorbtion af Na+ gør at muskelcellerne forbliver afslappet. Transmissionen af nerveimpulser til musklerne hæmmes, og ansigtsmusklerne er derfor afslappede. 
 


Defend data
Ved at måle kontraktionsfrekvensen af de pågældende muskelfceller som en funktion i inkubationstiden er effektiviteten af SYN®-AKE tripeptid (0.5 mM) er bevist in vitro.

 

Virkning

 • Synlig reduktion af muskelcellernes sammentrækningen 
 • Hurtigvirkende og med en langsigtet effekt
 • Fuldstændig reversibel
 • Defend data
   

Defend data

De effektive resultater af SYN®-AKE er blevet sammenlignet med resultater fra placebobehandlinger. Forsøgspersoner aldersgruppen 40-60 påførte creme på panden to gange dagligt i 28 dage.

 

Resultater
Gennem undersøgelsen af SYN®-AKE viste det sig at behandlingen havde følgende effekter på huden:

 • Reducerer rynker med 52% efter bare 28 dage 
 • En målbar, lindrende effekt hos 80% af forsøgspersonerne
 • Målbar reduktion af rynker hos 73% af forsøgspersonerne


SYRE lavmolekylær vægt (5-10 kDa)
Bindevævsstrukturerne består primært af mucopolysaccharider, og en af dem er hyaluronsyre. Hyaluronsyrens utrolig lave molekylevægt (5-10 kDA) forbedrer den intrakutane penetrering, og danner hermed et nyt råmateriale, der bruges til at skabe hyaluronsyre med en medium molekylevægt 

Denne form for hyaluronsyre tilbageholder vand i bindevævet og i det dybere lag af huden. Den skaber derfor en dybdegående hydrering, der reducere det transepidermale væsketab (TEWL) i de øverste lag af huden.


Kolloid havre
Havre er blevet anvendt i tusindvis af år til at behandle hudlidelser. kolloid havre er populært på grund af de fugtighedsgivende, rensende, antioxidant og antiinflammatoriske egenskaber, der skyldes havrens kemiske heterogenitet.
 

Havreekstrakt hæmmer bevidstligt aktiviteten af nuklearfaktoren Kappa B (NF-kappa B) i keratinocytter ligesom det reducerer frigivelsen af pro-inflammatorisk histamin af cytokiner. 

Ekstraktet frembringer også arakidonsyre, den cytosoliske fosfolipase A2 og tumornekrose faktor-alpha (TNF-alpha). Kolloid havre er en skånsom og effektiv ingrediens og meget velegnet til personlig pleje. Det indeholder en række af aktiver som polysaccharider, proteiner, lipider, saponiner, enzymer, flavonider, vitaminer og avenantramider (polyfenoler).
 

Den kliniske effekt af havre til hudpleje blev undersøgt i et forsøg med 47 forsøgspersoner. Undersøgelsen viste, at hudens fugtighed var højere ved deltagerne. Effekten var vedvarende, og var synlig selv 2 uger efter påførslen af cremen var stoppet. Overfladeområdet med døde epithelceller og epithelafskalningsindekset på underarmen var synligt reduceret på deltagerne sammenlignet med udgangspunktet.
 

 

Titel Type Størrelse Download
Brochure-Defend.pdf PDF 8.34MB Download

Kunder der har købt dette produkt har også købt