TRICOCURE MOUSSE HAIR LOSS SHAMPOO (150 ml)

TRICOCURE MOUSSE HAIR LOSS SHAMPOO (150 ml)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

TRICOCURE MOUSSE HAIR LOSS SHAMPOO (150 ml)

  • Æske = 1 lufttæt 150 ml flaske

  • Aktive CAFFEINE ANHYDRA, HYDROLYZERET KERATIN, FIBERHANCE BM LØSNING, SALICYLSYRE
  • Funktion energigivende, volumiserende og beroligende.

Model/Varenr.: MT0111
Lagerstatus: På lager

TRICOCURE MOUSSE POST-IMPLANT SHAMPOO

By Mesotech


Cleansing and hygiene of the scalp and hair, post-transplant


 

Specifik ultra-delikat formel, lavet til rensning og hygiejne af hovedbund og hår, efter transplantation (autolog og / eller kunstig). Rig på aktive ingredienser: det lindrer, renser ved at reducere spredning af mikroorganismer og fremmer ardannelse i hovedbunden. Det understøtter restaurering af optimale fysiologiske betingelser for genvækst af podet hår, hvilket bidrager til genepitelialisering. Håret bliver pakket ind i et delikat beskyttende skum, der minimerer stress under vask (et grundlæggende aspekt i den første måned for operationens succes).
 

Regelmæssig brug hjælper med at opnå stærkere og sundere hår, og hjælper det også med at vokse, samtidig med at hyppig hygiejne i hovedbunden opretholdes.

 

Anvendelse: Dosér skummet på din håndflade og spred det forsigtigt og jævnt for at vikle håret fra roden. Lad produktet sidde i et par minutter, så fordelene ved de aktive ingredienser kan nå hovedbunden. Skyl med varmt vand og tør håret ved forsigtigt at duppe med et håndklæde.

 

Brugsfrekvens: i tilfælde af autolog transplantation vil kirurgen definere hyppigheden af ​​brug; i tilfælde af kunstig transplantation anbefaler vi at bruge shampoo -moussen i tre vaske om ugen. Under alle omstændigheder er det tilrådeligt under alle omstændigheder at kontakte din betroede hudlæge, der ved, hvordan den kan tilpasses brugen både i tilfælde af autolog og kunstig transplantation.
 

Aktiv:
ALLANTOIN
Allantoin er et stof med anerkendte helbredende egenskaber og bruges til dets beroligende og anti-irriterende egenskaber, det fremmer helbredelse, stimulerer celleproliferation. En kraftig antioxidantvirkning er også forbundet med den beroligende virkning.

PANTROFINA
Funktionel botanisk ingrediens bestående af Maritime Pine Bark Extract. Denne plante trives i blæsende og solrige steder, og for at overleve har den udviklet stoffer, der beskytter og beskytter planten mod ydre aggressioner. Barkens kraftige ekstrakt styrker stammen, nærer den fra roden og beskytter den mod daglig forurening.
 

SALICYLSYRE
Salicylsyre har en rensende virkning på hovedbunden og letter fjernelse af skalaerne, hvilket reducerer følelsen af ​​kløe. Fjerner døde celler, der forbliver på hår og hovedbund. Det hjælper med at holde epidermis ren og hygiejnisk ren, hvilket øger dens hydrering.
 

UREA
Urea er et stof, der er meget udbredt i kosmetiske og dermatologiske produkter for dets fugtgivende, blødgørende, udglattende og keratolytiske egenskaber. Det fremmer (som salicylsyre) frigørelsen af ​​døde celler og følgelig hudregenerering.
 

Aminosyrer kompleks
(Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycin, Alanine, Serine, Valine Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine)
 

Aminosyreblanding udviklet til at skabe en ny hårplejeteknologi. De fungerer som et befugtende, nærende og plejende, reparerende og fugtgivende middel. Deres binding styrker strukturen og giver glans til håret, forbedrer kambarhed, frigiver blødhed og silke. De beskytter farven på farvet hår.
 

Dermatologisk testet

Kunder der har købt dette produkt har også købt