Mesoterapi

Mesotech har siden 2008 udviklet unikke mesoterapi-cocktails til behandling af aldringstegn, appelsinhud, hårtab, strækmærker og meget andet. Skønhedsfremmende mixturer, som på verdens plan er blevet brugt til mere end 3.000.000 behandlinger. Søger du derfor effektfuldt udstyr til Mesoterapi, er Mesotech det helt rette sted.

 

Mesotech fører en komplet linje af æstetiske mesoterapi-cocktails, som er udviklet og produceret i Europa. Omfattende videnskabelig forskning, og et hold dedikerede hudlæger, står bag virksomhedens succes.

 

Hos Mesotech kontrolleres og undersøges samtlige produkter løbende, så kvaliteten altid er i top i henhold til alle gældende love og regulativer indenfor området. Det sikrer både kvaliteten af behandlernes arbejde, men i høj grad også resultatet hos kunderne. Så vælger du Mesotech, er du og dine kunder sikret gennemtestet kvalitet fra start til slut.

Hvad er mesoterapi?

Mesoterapi er en innovativ og effektiv behandlingsform, hvor behandleren enten arbejder med hudens overflade (non-inversiv mesoterapi) eller sprøjter meso-cocktails ind under huden (invasiv mesoterapi).

 

Mesoterapi fra Mesotech indeholder både anti-oxidanter, vitaminer, mineraler og andre naturlige stoffer som fx. hyaluronsyre, som allerede findes i vores kroppe. Det gør det nemmere for kroppen at optage indholdet og fremkalde den ønskede effekt. Mesotech giver med andre ord behandlerne og kunderne sundhedsboostere med skønhedsfremmende effekt. En sikker kvalitet, der kan mærkes og ses nu og i fremtiden.

Non-invasiv mesoterapi

Non-invasiv mesoterapi bruges til ikke-medicinske behandlinger, forstået på den måde, at behandleren kun arbejder med hudens overflade. Man benytter oftest udstyr som fx. en skin-pen eller andre typer medicinsk udstyr til overfladisk microneedling. Behandlingerne kræver derfor ikke en længere, sundhedsfaglig uddannelsesbaggrund, men kan også udføres af kompetente kosmetologer.

Invasiv mesoterapi

Invasiv mesoterapi dækker over medicinske behandlinger, hvor behandleren indsprøjter meso-cocktails ind under huden i 2-13 mm. dybde - alt afhængigt af, hvilket produkt og område, der arbejdes med.

 

En af de mange fordele ved invasiv mesoterapi er, at man reducerer mængden af doseringerne til halvdelen eller helt ned til en tredjedel af, hvad man bruger på de non-invasive behandlinger. Herved undgår man flere fejlbehandlinger. Invasiv mesoterapi er derfor hurtigere og mere effektfuld.

 

Brugen af invasiv mesoterapi kræver, at behandleren er uddannet til at udføre invasive behandlinger, fx. plastikkirurger, læger, sygeplejersker og lignende.

Mesoterapi for professionelle

Mesotechs produkter er gennemtestede kvalitetsprodukter målrettet professionelle micropigmentister, plastikkirurger, læger, og kosmetologer - dygtige fagfolk fra landets apoteker, privathospitaler og skønhedsklinikker. De ingredienser som indgår i mesotechs produkter, er alle godkendte lægemidler, som vælges i henhold til den generelle lægepraksis. De er pakket under klinisk sterile forhold, i praktiske hætteglas eller engangsampuller, for at undgå spild og iltning. Klar til brug og sikre at anvende i en travl hverdag.

 

 

 

Blegning

Strækmærker

Ansigts Meso-lipo