Botophase

Fjern rynker under øjnene med Botophase

Med Botophase kan du fjerne rynker under øjnene og reducere slap hud. Botophase er en mesotech-ansigtsbehandling designet til at genopbygge og opstramme huden helt fra de dybtliggende lag. Behandlingen opstrammer og fugter huden i dybden og fjerner halsfolder, slaphed i huden og rynker under øjenene.

 

Kombinationen af mimetiske peptider som argireline, SNAP-8 og leuphasyl og ingredienser som hyaluronsyre og retino har en enestående effekt, der udglatter de fine linjer og giver huden et fast og jævnt udseende.

Gå målrettet efter de første alderstegn

Behandlingen indeholder aktive ingredienser, der arbejder målrettet med hovedårsagerne til de første alderstegn i huden - med dokumenteret effekt.

 

Botophases virkning minder om botulinumtoksin, som anvendes i botox-behandling, men uden de bivirkninger, man kender fra behandling med botox. Botophase får ansigtsmuskler og fibroblaster til at slappe af, og de opstrammende og nærende ingredienser reducerer rynker under øjnene, mindsker halsfolder og giver huden et sundt, ungdommeligt udseende.

 

Det kan Botophase hjælpe dig med:

  • Fjerne eller reducere rynker under øjnene
  • Fjerne slaphed i huden
  • Mindske halsfolder
  • Fugte og styrke huden
  • Opstramme og løfte huden

Sådan virker behandlingen

Botophases toning af ansigtsmuskulaturen hæmmer de neuroner, der kontrollerer nerverne, og det er afgørende for den udglattende effekt, behandlingen har på ​​huden.

Musklerne modtager neurotransmittere, der transporteres inde i vesikelen, og det får dem til at trække sig sammen. Før vesiklen frigiver sine signalmolekyler, dannes der først en slags protein-hængsler mellem vesiklens og cellens membran, der kaldes SNARE-komplekset. 

 

Proteinkomplekset SNARE er afgørende for neurotransmitterens frigivelse i synapsen, der er kontaktfladen mellem to nerveceller. Proteinkomplekset er sammensat af 3 strukturer: VAMP, syntaxin og SNAP 25. Forbindelsen mellem ​​vesikelen og komplekset er nødvendig for fusionen med neuronmembranen, og sådan frigives neurotransmitteren acetylcholin.

Effektiv som botox - uden bivirkninger

Svækkelsen af ​​SNARE-komplekset skaber afslapning i musklerne, men med Botophase påvirker de mimetiske peptider kun komplekset let, da det virker over SNAP 25-proteinet. Omvendt virker botulinum irreversibelt og ødelæggende, og de synaptiske vesikler kan ikke forankre og frigive acetylcholin. Det kan de med Botophase, og det muliggør en neurotransmission, da musklerne slapper af. Processen har en udglattende effekt på den muskulære sammentrækning, og den forhindrer rynket hud.

 

På grund af sin ingredienssammensætningen giver Botophase intens revitalisering og hydratisering af træt eller løs hud. Behandlingen fjerner rynker under øjnene og opstrammer moden eller løs hud og giver et smukt, og sundt udseende, resultat.

 

Produktet må ikke anvendes under graviditet og amning.