MAX WHITE (30mL)

MAX WHITE (30mL)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

MAX WHITE (30mL)
(1 box = 1 airless of 30mL e.a.)

 

  • Actives glabridin, kojic acid, arbutin, azelaic acidvit. C , pueraria (kudzu)
  • Indications hyperpigmentations, dark circles
  • Results fast whitening effect

 

Topic cream

Model/Varenr.: MST003
Lagerstatus: På lager

Max White


Optisk Effekt

MELANOGENESE OG SYGELIG HUDFARVE  
Hudens farve er resultatet af tilstedeværelsen af forskellige pigmenter.

Hæmoglobinen i de røde blodceller, karoten som primært findes i adipocytterne. 

Det pigment der påvirker hudens farve mest er melanin, som produceres af specialiserede celler i epidermis og hedder melanocytter. Melanin regulerer hudens farve via en kompleks mekanisme. 

Sygelig hudfarve er ændringer i hudens farve forårsaget af for meget melanin eller i nogle tilfælde, aflejring af andre pigmenter i epidermis. Denne ændring kan være på specifikke områder af kroppen eller mere udbredt.

Misfarvningerne eller pletterne på huden er ikke allesammen ens, hver af dem har forskellig oprindelse og dybde

 

MAX WHITE
Max White er den mest intense, effektive og innovative behandling mod hyperpigmentering, melasma, solskader, alderspletter, misfarvninger og mørke rander. Det bidrager til at reducere og forebygge pletter i huden, i ansigtet, på kroppen og hænderne. 

Max White's formel er rig på aktive ingredienser, og er tilstede i høje koncentrationer og med kraftige depigmenterende egenskaber, og kan danne en kontrast til fænomenet, både den biologiske og kemisk-fysiske art som er base for manifestationen af disse hud ufulkommenheder.

 

Hvordan anvendes MAX WHITE?
Påfør produktet to gange dagligt direkte på det pågældende område. Produktet virker allerede efter de første påføringer. 

 

Hvad er nøgleingredienserne i MAX WHITE?
Glabridin
: Er et isoflavonid der udvindes og isoleres fra Glycyrrhiza glabra L. roden. In vitro og in vivo undersøgelser har vist at dette phytoestrogen indeholder en række egenskaber: antioxidant, anti-inflammatorisk, neurobeskyttende, antiteratogen, antibakteriel og virker depigmenterende når det påføres på huden. 

Den depigmenterende aktivitet af glabridin skyldes en multifunktionel virkning på de årsager der medfører manifestationen af en sygelig hudfarve. 

Vitamin C: Ascorbinsyre, et næsten ubikvitær molekyle af natur, til stede i mange citrusfrugter og grønbladet grøntsager, og reducerer melaninproduktionen siden det er istand til at reducere o-DOPAchinon til det tidligere stof, DOPA, for forstyrrer oxidationsprocessen som medfører dannelsen af melanin. Dette viser sig rent faktisk at være mere stabil i forhold til oxidering, og forbedrer dermed produktets virkning.

Arbutin: Et naturligt glucosid af Hydroquinone, kemisk kendt som Hydroquinone-β-D-Glucopiranosid, virkningsmekanisken, derimod synes anderledes, siden kliniske undersøgelser af dyrkning af humane melanocytter åbner for muligheden for at det ikke reagerer på en syntese eller på enzymsudtryk. Kliniske undersøgelser har bekræftet at dets påføring ikke giver nogle bivirkninger, modsat hydroquinoner.

Kojicsyre: hæmmer enzymet tyrosinase, chelaterer kobber i det aktive område. Kliniske undersøgelser har vist  at kojicsyre og dets estere har depigmenterende egenskaber og betragtes som sikkert og ikke giftigt. Den hæmmende effekt på melanindannelsen skyldes både den hæmmende aktivtet af transcriptionsfaktoren der associeres med microphthalmia (MITF), og hæmningen af den hormonstimulerende alpha-melanocyt aktivtet (alpha-MSH)

Azelainsyre: De afblegende egenskaber af azelainsyre skyldes den konkurrencepræget tyrosin hæmmende virkning.

Niacinamid: Er det biologisk aktive amid af vitamin B3. Undersøgelser har vist at nicacinamid sammen med en passende solbeskyttelse kan give en bedre klarhed, sammenlignet med brugen af solbeskyttelse alene.

Vitamin A: Retinoidsyre virker også depigmenterende og kan give en lysnende effekt når det påføres huden. Virkningsmekanismen, som dog ikke er fuldstændig afklaret, er på den ene side forbundet med en øget celleudskiftning af keratinocytter, og faciliterer dermed pigmenttab fra epidermis. På den anden side har det en indirekte styrkelse af den cytotoksiske effekt på melanocytter ved nogle hud depigmenteringer, ved hæmning af afgiftningsveje (med en relativ stigning af giftige stoffer såsom quinoner).

 Pueraria (Kudzu): Roden og blomsten som anvendes indenfor traditionel medicin har forskellige medicinske egenskaber. Utallige undersøgelser har vi aktiviteten af dette planteekstrakt i forhold til melanogenese. Aktiviteten i forhold til at undertrykke melanogenese er bekræftet visuelt ved farvningen af fontana-masson.

Brassica Napus Frø Ekstrakt: Rig på antioxidanter. In vitro og in vivo undersøgelser har vist at den aktive ingrediens er i stand til at reagere på aldringstegn, reducere misfarvning af huden og en ensartet hudfarve.

Titel Type Størrelse Download
max-white-brochure.pdf PDF 16.28MB Download

Kunder der har købt dette produkt har også købt