Laser kursus

Laser kursus

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Log ind eller Opret bruger

Vore kurser, undervisning, produkter samt distribution overholder alle regler, retningslinjer og lovgivning fra: 
Sundhedsstyrelsen (jf. autorisationslovens § 74). Lægemiddelstyrelsen, EU og CPD.
Vores undervisning og kurser er de eneste i Skandinavien der er CPD Globalt Certificerede og akkrediterede.

Model/Varenr.: QL-1
Lagerstatus: På lager

Non laser kursus i fjernelse af tatoveringer og permanent makeup


Arbejdet med permanent makeup kræver som regel et kendskab til laserbehandling. Kan du som behandler i øvrigt også fjerne pigmentrester hos kunderne, er din position på markedet af gode grunde endnu stærkere. Med Laserbehandlinger kan du virkelig hjælpe dine kunder. Dog er der en lovgivning på vej, som betyder, at ikke engang professionelle behandlere i fremtiden må bruge laser. Vi tilbyder på nuværende tidspunkt kursus i non laser behandling, der giver synlige og hurtige resultater på kroppen og i ansigtet.

Med et non laser kurset vil du både kunne fjerne pigmentrester fra ældre permanent makeup, men også fra tatoveringer. Hvis du køber væsken og udstyr hos os, er du desuden sikret den bedste, sikreste og mest skånsomme behandling på markedet, da vores produkter naturligvis opfylder EU-kravene og kravene til patientsikkerhed. Det er noget, dine kunder vil kunne takke dig for. Gennemfør vores non laser kursus og fuldend din uddannelse som mikropigmentist. En investering der i den grad vil kunne betaler sig. 

Beskrivelse af non laser kursus

På vores non laser kursus bliver du uddannet i at arbejde med væsken "Brow remover" fra vores pålidelige samarbejdspartner Baltic Brows. Det er en PH-neutral væske fri for mælkesyre, der alligevel fjerner rester fra permanent makeup og tatoveringer og er ligeså effektiv som behandling med laser. Pigment lysnes med 20% efter hver behandling, og den største fordel af non laser metode er, at pigment ikke ændre farve til grøn, brun eller rød, som det nogle gange ses i forbindelse med fjernelse af permanent makeup ved brug af laser.

Ved brug af non laser væske danner huden desuden ikke arvæv, som den gør ved nogle former for laser. Med en god før- og efterbehandling kan du tilbyde dine kunder helt fantastiske resultater.
Non laser behandlingen med væske er særligt velegnede til behandling af sorte, blå, brune, røde og grønne farver, og egner sig, som nævnt, til fjernelse af permanent makeup og tatoveringer. Det kræver kun 3-5 behandlinger for at fjerne permanent makeup og mellemstore tatoveringer. Hvis du uddanner dig til non-laserbehandler, bliver du desuden EU- certificeret. En certifikation der kan bruges internationalt. Der udleveres et diplom efter gennemført kursus, og du kan fremadrettet udføre non laserbehandlinger både indenfor landets grænser og internationalt.

Når diu tilmelder dig kurset får du Brow Remover væske til 15 behandlinger. LaBina serverer frokost på kursusdagen, og der vil desuden være stillet kaffe, te, forfriskninger og snacks gratis til rådighed.
 

Det får du:

  • Internationalt diplom
  • Navn: "Non laser certificeret" behandler
  • Nåle og væske til 15 behandlinge
  • Bemærk: Til behandling skal du medbringe en valgfri PL LaBina maskine

Underviser:


På størstedelen af LaBinas kurser og uddannelser er Aleksandra Kjaersfeldt underviser. En højtuddannet mastertræner i permanent makeup, der har egen klinik og mange års erfaring fra branchen. Aleksandra er både certificeret mastertræner i permanent makeup og Eyelash Extensions. Hun kan desuden kalde sig mesoterapeut, antiage-terapeut og mastertræner i dermaterapi og klinisk rynkereduktion. Hun er selvfølgelig også uddannet mikropigmentist med speciale i avanceret permanent makeup og non-laser. Aleksandra Kjaersfeldt er em erfaren behandler, og der er ikke det område inden for permanent makeup, som hun  ikke har beskæftiget sig med. Alligevel er Aleksandra et ydmygt menneske, der møder sine studerende med stor begejstring, interesse og åbenhed.  
 

Masterclass pris (Inklusiv Brow Remover væske):

Kr. 8.000,- eksklusiv moms.

 

Vi tilbyder finansiering op til kr. 40.000, rentefri i 12 måneder. Se her


Ingen førstegangsbetaling.

Se mere her.

 

Yderligere oplysninger:

 Se vores kursusplan for alle uddannelser:

 Klik her  

 Har du spørgsmål, vil du ringes op, eller vil du tilmelde dig kurset, kan du skrive til os her:Klik her
Titel Type Størrelse Download
PDF 0.00B Download

Kunder der har købt dette produkt har også købt